z-wave-senzor-za-vrata-automatika.rs
z-wave-senzor-za-vrata-automatika.rsAeon Laboratorije su lansirale novi Aeotec Z-Wave senzor za vrata. Izgleda savršeno, sa oko 10 milimetara širine, neki bi ga nazvali mali i kompaktan. To je Z-Wave senzor koji je osmišljen na način kako je senzor oduvek i trebao biti. Ne menja estetiku u vašem domu, to nije plastika zaglavljena na vratima, već je pametan komad tehnologije koji se jednostavno instalira unutar okvira vaših vrata. Ne vidite ga, samo osećate njegove prednosti.

 

 z-wave-door-sensor-kucna automatizacija automatika.rsUređaj se sastoji iz dva dela, manji deo koji sadrži magnet, sakriven je u vrata ili prozor, dok je veći cilindar smešten u okvir. CR2 baterija koju uređaj sadrži bi trebala da obezbedi oko godinu dana radnog staža pre nego što je bude potrebno promeniti. 
 
 Uvučeni senzor za vrata je jednostavna ideja koji vama i vašoj Z-Wave mreži govori da li su vrata otvorena ili zatvorena. Jednostavan, ali moćan, omogućava vam da kreirate potpuno novi nivo kontrole kroz Z-Wave. Alarmi; Bezbednost; Inteligencija; Automatizovane odluke – Sve omogućeno od strane jednog jednostavnog, moćnog i nevidljivog uređaja.
 
 Lepota nevidljivog uređaja je upotpunjena lepotom jednostavne instalacije. Dodavanje na kućnu mrežu ne traje duže od aktiviranja baterije i sinhronizacije sa vašim Z-Wave sistemom. Činjenje celokupne stvari nevidljivom znači nešto više od blago probušene rupe skrivene daleko na vrhu vrata. To je vrsta instalacije koja ne traje duže od 10 minuta, a pruža pogodnosti godinama.
 
 Senzor treba da bude idealan za aplikacije za osvetljenje i bezbednost, a trenutno je dostupan za oko 65,00€.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.