kalibrator senzora naslovna automatika.rs
kalibrator senzora naslovna automatika.rsFluke korporacija je predstavila 1586A Super DAQ skener temperaturne preciznosti koji omogućuje kalibraciju temperaturnih senzora pri čemu nije potrebno korišćenje računara ili dodatnog softvera, a takođe sadrži i do 40 analognih ulaznih kanala i može skenirati do 10 kanala u sekundi.

kalibrator senzora 1 automatika.rs Kada je 1586A podešen tako da je izabrana dry wellfluid baths ili furnaces  Fluke kalibracija, Super DAQ kontroliše izvor temeperature i kalibracija se vrši automatski. Tehničar može programirati opseg temperatura i njihovih vrednosti, zatim bira sekvencu skeniranja, dodeljuje referentni kanal i postavlja planirani opseg stabilnosti.

 Super DAQ
prati stabilnost izvora temperature preko referentnog kanala, prikuplja podatke iz referentne sonde i jedinice za testiranje koja je jednom stabilizovana. Zatim prelazi na sledeću temperaturu u opsegu bez intervencije korisnika. 1586A sadrži i do 40 analognih ulaznih kanala i brzina skeniranja ide do 10 kanala u sekundi, što ga čini idealnim za primenu u termalnom mapiranju, za kalibraciju senzora, testiranje kontrole kvaliteta, testiranje životnog ciklusa, praćenje procesa kao i testiranje životne sredine. Pokazao se najbolji u klasi tačnosti merenja temperature sa ±0.005 °C za PRT, ±0.5 °C za termoparove i ±0.002 °C za termistore.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.