Moxa ship navigation pc-panel Intel Ivy bridge automatika.rs
Moxa ship navigation pc-panel Intel   Ivy bridge automatika.rsKompanija „Moxa“ predstavila je tržištu 24“ LCD panel kompjuter osetljiv na dodir projektovan specijalno za navigaciju brodova sa termotehnikom koja omogućava računaru da izdrži ekstremne toplote uobičajene u takvim okruženjima.

 Ovaj panel je opremljen Intel Ivy Bridge Celeron CPU procesorom, 4GB memorijom i odgovarajuóm grafikom. Ekran monitora je sertifikovan po odgovarajućem standardu ECDIS IEC 61174 za upotrebu u ovakvim uslovima.

 marine panel automatika.rsLCD može biti konfigurisan kao ful HD sa rezolucijom 1920×1080 piksela, sa mogućnošću punog opsega zamagljivanja, prikazuje „žive“ i tačne boje čak i na jakom suncu, veliki ugao gledanja i PCT multi-touch funkcije.

 Sprečavanje padova i kvarova računara na moru zahteva namenski projektovanu opremu za morske sredine i uslove. Iako ne koristi ventilatore MPC-2240 ima termičku zaštitu koja ga štiti od ekstremnih temperatura i stalnoj izloženosti sunčevim zracima. Kvalitetno kućište izrađeno u IP54 zaštiti štiti uređaj od vlage, prašine i drugih ekoloških opasnosti. Sve ove zaštite su u  skladu sa standardima propisanim za ovakve uslove rada, uključujući  IEC 60945, DNV i IACS E10.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.