logo mobilehmi water iconics automatika.rs
logo mobilehmi water iconics automatika.rsKompanija „ICONICS“ predstavila je tržištu novi MobileHMI (Human Machine Interface) dizajniran da zadovolji potrebe menadžera, operatore i servisera u kontroli procesa u industriji tretiranja voda i otpadnih voda.  MobileHMI jednim dodirom omogućava pristup informacijama o procesu korisnicima u pokretu. Oni na jednostavan način imaju uvid u sređene podatke, koji odgovaraju sistemima ovog tipa gde god se u tom trenutku nalazili. Na ovaj način korisnici mogu na mnogo lakši i transparentniji način pratiti proizvodni proces.

mobilehmi water iconics automatika.rs Serviseri mnogo manje vremena troše za puštanje ovakvih sistema u rad i obuku operatera a značajno se olakšava i eventualno servisiranje. Mobile HMI je spoj hardvera i softvera namenjenog baš ovakvom tipu industrije, specijalizovanom za industriju tretiranja voda i otpadnih voda.

 Operatori, korišćenjem MobileHMI mogu vizualizovati ogromnu količinu podataka, kako bi bolje identifikovali uzroke, pratili uslužnu delatnost u realnom vremenu, kao i prosečnu potrošnju na određenoj teritoriji. Operatori mogu videti i ažurirati stanje radnih naloga na terenu. Korisnici usluga takođe mogu koristiti MobileHMI za sakupljanje i uvid u podatke potrošnje kako bi na osnovu toga mogli da štede i smanje ukupnu potrošnju.

 Ova hardversko softverska aplikacija daje moćno i fleksibilno rešenje, nudeći potpuno prilagodljiv, mobilni HMI uređaj, koji je dizajniran da za specijalizovanu primenu bude jednostavan i pouzdan, omogućavajući instant pristup ključnim podacima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.