Kompanija Samsung izbacila je novu aplikaciju, koja pomaže vašem detetu da značajno smanji vreme koje provodi okupirano mobilnim telefonima, tabletima i ostalim smart uređajima.

 Nova aplikacija, pod nazivom Samsung Marshmallow omogućava roditeljima da odrede grupu dozvoljenih aplikacija na uređajima njihove dece, kao i da postave dnevno vremensko ograničenje, koliko aplikacije mogu da se koriste.

 Iako je ovo, još jedna u nizu aplikacija koje imaju za cilj da smanje vreme provedeno na korišćenje raznih uređaja za zabavu, Samsung je razvio bodovni sistem, ”Marshmallow bodovi” koje dete može da zaradi i otkupi za prave nagrade. Ova opcija uključuje korišćenje kartica za plaćanje koje podržava Amazon, ili kupone za kupovinu u različitim prodavnicama. Ovaj sistem takođe podstiče ljude da plaćaju za usluge putem Samsung Pay platne platforme.

 Nažalost, ova aplikacija može da se koristi isključivo na Samsung Android uređajima.

 Svakim danom ili svake nedelje, ova aplikacija će obezbediti rekapitulaciju za roditelje, izveštavajući ih o tome, koliko je njihovo dete posvetilo pažnje tome koliko još vremenski sme da koristi neku aplikaciju i kako napreduju kada je u pitanju smanjenje korišćenja samog uređaja.

 Ukoliko vam ovo zvuči zanimljivo, skinite aplikaciju i uverite se i sami kako funkcioniše! Ovu nazimljivu i korisnu aplikaciju možete probanaći OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.