samsung-smart-transparent-window automatika.rsKako tehnika velikom brzinom napreduje tako dobijamo proizvode i uređaje za koje samo pre par godina nismo mogli ni da sanjamo. Svi smo svedoci kako se mobilna telefonija razvijala, počelo se sa velikim uređajima pa sve do čuvenih mini Motorola popularnih ”Baby” a onda opet se vraćamo na što veće aparate. Ali sa pojavom smart uređaja sve ide u nekom drugom i skroz neverovatnom pravcu. Ovde je reč o Transparentnom smart prozoru kompanije Samsung.

 Samsung Transparent Smart Window možete koristi kao običan prozor u kuhinji ili kao svaki drugi smart uređaj. Početna aplikacija je digitalna roletna koja se može otvoriti ili zatvoriti, tako da možete propustatu svetlost u prostoriji ili jednostavno želite da budete u mraku. Kao pozadnisko osvetljenje koristi dnevnu svetlost a potroši 1/10 električne energije koju potroši LCD monitor njegovih dimenzija.
 Ovaj uređaj je osetljiv na dodir i proizvodi se u dimenzijama ne većim od 46 inča sa rezolucijom od 1366×768 piksela. Smart Window je koristan i za kuću i posao, možete pristupati društvenim mrežama, proveravati redove letenja i raditi prezentacije i druge zadatke. Ukoliko ste zabrinuti zbog privatnosti budite bez brige – vi možete videti napolje ali komčije ne mogu kroz vaš prozor, videće se kao u ogledalu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.