levi9 takmicenje programiranje automatika.rs
levi9 takmicenje programiranje automatika.rsStudentska organizacija EESTEC LC Novi Sad i kompanija Levi9 i ove godine organizuju tradicionalno takmičenje “5 Dana na Javi”. Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih i master studija, sa svih departmana i svih fakulteta u Srbiji.  Učesnici će biti u mogućnosti da izaberu između tri kategorije kroz koje mogu da pristupe takmičenju: samostalno, u dvočlanom ili tročlanom timu.

 Svaka kategorija imaće zaseban zadatak, prilagođen broju članova. Sve kategorije nadmeću se u istoj konkurenciji. Izrada zadataka traje od 16. do 21. maja. Tri najbolja rešenja biće nagrađena novčanim nagradama, a predviđene su i utešne nagrade za kvalitetna rešenja koja ne uspeju da se plasiraju na prva tri mesta.
 
 Program takmičenja:
  • Utorak, 14. maj: Krajnji rok za prijavljivanje ekipa. Za detalje oko načina prijave, pogledajte propozicije
  • Četvrtak, 16. maj u 17h: Objavljivanje takmičarskih zadataka na sajtu – početak takmičenja
  • Utorak, 21. maj u 17h: Krajnji rok za predaju zadataka – kraj takmičenja

 Nagrade će biti dodeljene najboljim timovima i takmičari svih kategorija se međusobno bore za tri glavne nagrade.  Prijave za takmičenje  poslati najkasnije do 14.maja 2013. Više informacija o detaljima prijave i pravilima takmičenja možete videti na sledećem sajtu: 5dananajavi.com .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.