Kompaija Advantech, proizvođač i dobavljač industrijskih, ugradnih kompjuterskih rešenja, proširio je svoj evropski servisni centar u Eindhovenu, u Holandiji. Kontinuirani rast na evropskom tržištu, naveo je ovu kompaniju da proširi svoje poslovanje u proizvodnom i logističkom opsegu. Novi poslovni centar je otvoren početna februara tekuće godine.

 Poslovni centar će zapošljavati preko 150 zaposlenih, a pored samog poslovanja, prostor će služiti i kao demonstracijska lokacija, gde će se prikazivati najnovije Advantech usluge iz oblasti IoT tehnologije i Industrije 4.0.

 Ovaj poslovni centar biće opremeljen najnovijim inovacijama Advantech pametne tehnologije: od visokotehnološke automatizacije zgrada, gde su regulisane temperatura i svetlost, potrošnja energije, sigurnosni sistemi, do iLounch tehnologije za naručivanje hrane i pića za zaposlene i goste.

 Pored ovoga, mnoga unapređenja uvedena su i u sam proizvodni pogon, od automatizacije procesa, poboljšanja proizvodnom sistema ( iCTOS MES ), procesa montaže, integracije i kontrole kvaliteta.

 Jeff Shih, podpredsednik kompanije Advantech je izjavio: ”Zahvaljujući velikom broju podataka i veštačkoj inteligenciji, svet će biti inteligentniji i pragmatičniji.” Najbolje od svega, je to što će Advantech svojim klijentima pružiti mogućnost da posmatraju deo procesa stvaranja i izgradnje pametnih tehnologija, koje toliko vole da koriste!

  Kompanija Advantech ima skoro 15% udela na globalnom tržištu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.