Travelmate je budućnost putovanja – Vaš verni, pametni, neuništiv robot kofer

 Travelmate je Vaš pravi i jedinstveni pratilac na svim putovanjima. Ovaj potpuno autonomni kofer koji se odlično snalazi i u gužvi ne iziskuje nikakve dodatne periferije kako bi radio ovako savršeno. Može da se kraće i horizontalno i vertikalno, idealan je za kratka putovanja, a gabariti su odlični zato što spada u avionski ručni prtljag.

 Ovaj kofer je ustvari jedan pravi robot, koji ima mnogo senzora i komponenata instaliraih u sebi. Prvo i najbitnije je kada se poveže sa aplikacijom možete ga pozvati jednostavnim klikom na dugme ”FIND ME” sa vaseg smart telefonu. U sebi ima ugrađene senzore koji mu omogućuju da izbegava prepreke kako ne bi došlo do sudara sa nekim autom, stubom ili nečim drugim. Još je opremljen uređajima kao što su bluetooth, GPS, žiroskop i akcelometar.

 Pored putovanja može se koristiti kada idete u kupovinu ili deci za školu, može se reći da je neuništiv i veoma izdržljiv. Postoji mogućnost da ga osigurate od obijanja, tako što ga dodatno zaključate preko aplikacije na svom telefonu. Za napajanje koristi litijum-jonsku bateriju, a može se dopuniti prenosivim punjačem kao što koristimo i za svoje smart telefone i tablete.

 Travelmate može da se kreće brzinom nešto manjom od 10km/h i dostupan je u nekoliko boja, tako da je prilagođen za sve.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.