wispp-smart-home-uticnica-automatika.rs
wispp-smart-home-uticnica-automatika.rsPlugin daljinski kontrolisana utičnica, nazvana WiSPP (WiFi Smart Point Plug), omogućava vam da uključite i isključite električne uređaje uz pomoć bilo kog iPhone, iPad ili Android uređaja, bilo da ste kod kuće ili ne. Možete daljinski kontrolisati svoje aparate pomoću aplikacija i videti njihov status u realnom vremenu sa bilo kog mesta u svetu gde imate pristup internetu. Takođe možete podesiti više tajmera i ručno ih premošćavati.

 Kada preuzmete besplatnu aplikaciju SmartPoint na svoj uređaj i unesete detalje, odmah možete početi da kontrolišete svoje aparate bez uobičajenog petljanja oko rutera.

 
 Za razliku od WeMo-a, ne postoje port forwarding i DDNS podešavanja potrebna za izvan-kućni daljinski upravljač, a za razliku od WiFi Plug-ina, ne postoji zahtevano logovanje – čineći to čak sigurnijim za korisnike ukidajući potrebu da se prepišu postojeći kredencijali.
 
 WiSPP može prebaciti 10 ampera (2400W rezistivnog opterećenja) omogućavajući uključivanje i isključivanje aparata i uređaja, kao što su telefoni, kamere, svetla i lampe, elektronske zavese, pegle, televizori, radio, ventilatori i grejanje. Koristeći Wi-Fi, 3G i 4G, korisnici mogu čak da uključe i isključe uređaje iz inostranstva ili dok su negde napolju čak i ako nisu povezani na Wi-Fi. WiSPP takođe omogućava korisnicima da podese tajmere kako bi zakazali isključivanje preopterećenog uređaja u cilju sprečavanja rasipanja električne energije i pregrevanja, a takođe im omogućava da setuju identitet i lozinku za daljinski pristup. Više od jednog uređaja može biti sinhronizovano da kontroliše WiSPP što znači da manje zaboravne polovine iz para mogu da obezbede da tehnologija nastavlja da radi kako treba.
 
wispp-smart-home-uticnica-slika-automatika.rs
 
  Na jednoj lokaciji može biti instalirano do 150 WiSPP utičnica, a trenutno je dostupna za nešto vise od 50€.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.