mettler toledo IND560fillplus automatika.rs
mettler toledo IND560fillplus automatika.rsMettler Toledo je uveo IND560fillplus softver za merenje težine. Ovo formulaciono rešenje zadovoljava potrebe aplikacija osnovnog i složenog punjenja i mešanja. Automatizovano mešanje materijala na ovaj način smanjuje greške i olakšava proces dobijanja informacija. Dugotrajno prikupljanje podataka i pretraživanje se sada obavlja automatski, koristeći tehnologiju koja prikuplja, čuva i obrađuje važne podatke. Ovo softversko rešenje se može jednostavno dodati bilo kom od IND560 terminala s verzijama firmvera 4.03 ili višim.
 

 IND560fillplus zadovoljava potrebe korisnika tačnošću proizvoda, zahvaljujući programabilnim izručivanjem vrednosti i impulsnoj funkciji. Kako bi smanjili greške, operateri više ne moraju ručno unositi formule, one se mogu dobiti iz memorije. FillPlus obavlja skaliranje zasnovano na procentu programiranog cilja, procentu dostupnih količina materijala u formuli, ili formuli željene ukupne težine. Takođe pruža korisnicima način da se automatski kombinuje više materijala u jednom ciklusu vaganja. Omogućava smeštanje, pronalaženje i skaliranje do 25 formula. 
 
 Korišćenjem IND560 funkcije lozinke, operateri mogu da odrede koji od operatera će imati mogućnost da promeni formule iz jedne u drugu ili da promeni određene informacije formule. Pored toga, IND560fillplus omogućava svakoj od 25 formula da ima određeni izlaz koji se uključuje i isključuje na osnovu težinskih ili vremenskih uslova te određene formule-vodeći napredak u poboljšanoj industrijskoj automatizaciji.
 
 Sa ovim softverom, razni zajednički podaci su na raspolaganju korisnicima, uključujući alibi memorije, ID formule, opis i jedinice, informacije skaliranja i formule ukupne težine za sve serije ili samo za završene serije. Ova informacija se može skladištiti, štampati u obliku izveštaja ili na etiketi ili se koristiti za pokretanje akcija, čineći procese efikasnijim.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.