mitsubishi prekidac naslovna automatika.rs
mitsubishi prekidac naslovna automatika.rsMitsubishi Electric korporacija je objavila da je centar elektrodistributivnih sistema kompanije (Power Distribution Systems Center – PDSC ) proizveo milioniti automatski prekidač srednje snage u gradu Marugame, odsek Kagawa, u Japanu. Automatski prekidači srednje snage služe za zaštitu električnih postrojenja i elektrodistribucione mreže, u zgradama, fabrikama, i drugim industrijskim objektima usled iznenadnog nestanka struje, raznih nezgoda, udara groma i sl. 

 Milionita jedinica je bio VF – 8/13 model 7.2 KV vakuumski automatski prekidač. U narednom periodu, Mitsubishi Electric će i dalje raditi na doprinosu bezbednosti i stabilnosti sistema napajanja razvojem i komercijalizacijom tehnologija elektrotehnike za naprednu industrijalizaciju i zaštitu životne sredine, uključujući i smanjeno korišćenje štetnih materija na osnovu RoHS standarda.

mitsubishi prekidac automatika.rs

 PDSC postrojenje kompanje Mitsubishi je osnovano 1979.godine u gradu Marugame čiji je zadatak bila proizvodnja automatskih prekidača srednje snage, a to su vakuumski i gasni automatski prekidači. Tokom godina, proizvodili su se automatski prekidači čije su odlike bile visoka puzdanost, kompaktnost i minimalno održavanje. Celokupne pošiljke automatskih prekidača su premašile broj od milion jedinica sredinom 2014. godine, kada PDSC obeležva 35 godina rada. Milionita jedinica je bio VF – 8/13 model 7.2 kV vakuumski automatski prekidač, glavni model Mitsubishi Electric kompanije.

 Pošiljke VF – 8/13 modela prosečno obuhvataju 20.000 jedinica godišnje, kao i više od 60% udela u japanskom tržištu za modele voltaže 3.6/7.2 kV i struje 8-12.5 kA. U milion jedinica bilo je oko 965.000 vakuumskih, 22.000 vazdušnih ili magnetnih i 13.000 gasnih automatskih prekidača.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.