NI industrijski PXI kontroler automatika rs
NI industrijski PXI kontroler automatika rsNational Instruments je predstavio NI PXIe 8135, koji sadrži quad core Intel Core i7 procesor treće generacije i USB 3.0 port, koji čine ovaj kontroler najbržim PXI industrijskim embedded kontrolerom. NI PXIe 8135 pomaže inženjerima da postignu najkraće vreme testiranja i povećaju brzinu automatskog testiranja, unapređujući na taj način PXI instrumentaciju za testiranja, merenja i aplikacije upavljanja.

 
Najistaknutije novine

  • Novi NI PXIe8135 embedded kontroler karakterišu vodeće industrijske performanse koje su idealne za primene koje zahtevaju intenzivnu analizu ili obradu. NI PXIe 8135 kontroler je prvi industrijski PXI embedded kontroler koji karakterišu quad core 3rd Intel ® Core™ i7  3610QE procesor treće generacije i USB 3.0 portovi.
Citati:

 “Mi u kontinuitetu investiramo u PXI platformu i uparujemo je sa poslednjim generacijama Intel procesora,” rekao je Robert Canik, potpredsednik istraživanja i razvoja za PXI kontrolere i distribuiranu kontrolu, u National Instruments u. “NI PXIe 8135 embedded kontroler je sjajan primer kako nam dugoročna saradnja sa Intelom pomaže da obezbedimo inženjerima napredne tehnologije za zahtevane izazove testiranja i merenja.”

 “Treća generacija Intel® Core™ i7 procesora, korišćena u NI PXIe 8135 embedded kontroleru, omogućava superiorne performanse i sledeću generaciju U/I tehnologija koje su u stanju da zadovolje stroge zahteve procesiranja koji se stavljaju pred najnovije automatske testove i upravljačke aplikacije,” rekao je Matt Langman, direktor marketinga za Intelligent Systems Group u Intel u. “Zahvaljujući unapreñenju u Intel ovoj procesorskoj arhitekturi, National Instruments može da nastavi da pruža najveće moguće performanse za test inženjere.”

Karakteristike proizvoda:

  • Koristi quad core Intel Core i7 3610QE procesor treće generacije sa frekvencijom clock a do 3.3 GHz. Sa NI PXIe 8135 se beleži porast od 85%, po pitanju performansi, u poreñenju sa prethodnim generacijama NI embedded kontrolera.
  • USB 3.0 port nudi do 10x bržu komunikaciju meñu instrumentima za prenos i eksterno skladištenje podataka.
  • 4 PCI Express x4 Gen 2 povezuje interfejs embedded kontrolera sa pločom šasije obezbeñujući do 8 GB/s propusnosti sistema, za aplikacije koje trebaju prenos velike količine podataka za veoma kratak vremenski period.

Dodatni resursi:

 Informacije o proizvodu: www.ni.com/pxi/whatsnew
 Video demonstration: www.ni.adobeconnect.com


National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.
labview ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg
 
 
Kosovelova ulica 15,

3000 Celje, Slovenija

 
Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail:  ni.serbia@ni.com 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.