SAE Logo aleksandar rodic google predavanje automatika.rs
SAE Logo aleksandar rodic google predavanje automatika.rsAutomatika.rs i SAE Institut Vas pozivanju da prisustvujete besplatnom predavanju Aleksandra Rodića iz kompanije Google, USA koje se održava u sredu, 9.aprila u 18h na SAE InstitutuAleksandar će govoriti na temu “Kreativno kodiranje sa WEB tehnologijama”, a kasnije će dati savete mladim StartUp-ovcima kako da krenu ili unaprede svoj biznis.

 Svi oni koji se bave novim tehnologijama imaće jedinstvenu priliku da u sredu, 9. aprila u 18h čuju predavanje jednog od najuspešnijih kreativnih umova danas. Specijalni gost Web katedre i katedre za 3D animaciju na SAE Institutu biće predstavnik Google-a, Aleksandar Rodić. On je deo Google Creative Laba u San Francisku, gde se bavi vizuelnim efektima i novim WebGL standardom. Pre toga iskustvo je gradio u svetski poznatim kompanijama kao što su Pixar, LucasArts i Electronic Arts.

 Aleksandar će na SAE Institutu održati predavanje na temu “Kreativno kodiranje sa WEB tehnologijama”, kroz koje će predstaviti i opisati svoje iskustvo u renomiranim kompanijama. Takođe, Aleksandar će u sredu popričati sa mladim ljudima koji grade svoje StartUp-ove i dati im par saveta kako da idu dalje.


 Prisustvo je 
besplatno. Zainteresovani mogu da se prijave putem ovog linka: https://belgrade.sae.edu/rs/https://belgrade.sae.edu/rs/form/1667

 Više o Aleksandrovim radovima možete videti na:

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.