feidbus fundation ffceemc konferencija industrijska automatizacija tipteh beograd automatika.rs
feidbus fundation ffceemc konferencija industrijska automatizacija tipteh beograd automatika.rsDanas se u Beogradu održava Foundation Fieldbus konferencija u ogranizaciji kompanije TIPTEH iz Beograda. Ovo je godišnji sastanak Foundation Fieldbus organizacije za Centralnu i Istočnu Evropu (Fieldbus Foundation Central and Eastern European Marketing Committee – FFCEEMC). Ova konferencija je jedinstvena u svetu i na njoj učestvuju nekoliko svetskih renomiranih kompanija iz oblasti industrijske automatizacije.

 Domaćin konferencije je gospodin Jürgen George kao i predstavnici kompanija članica FFCEEMC. Članstvo u FFCEEMC imaju sledeće kompanije: Emerson Process Management, Endress+Hauser, Honeywell, MTL, Pepperl+Fuchs, R.Stahl, Turck i Yokogawa.

 Na konferenciji biće reči o samoj organizaciji FFCEEMC kao i njenom delovanju i aktivnostima u regionu CI Evrope. Takođe će biti predstavljen i akreditovani program na Univerzitetu Miskolc, gde možete pohađati sertifikovane kurseve – FOUNDATION™ Certified Training Programme (FCTP).

2 feidbus fundation ffceemc konferencija industrijska automatizacija tipteh beograd automatika.rs

 
 OrganizacijaOrganizacija Fieldbus Foundation, koja ove godine proslavlja 20 godina svog postojanja i dalje teži ka unapređenju komunikacione tehnologije i njene blistave budućnosti.
 Mesto održavanja konferencije: Falkensteiner Hotel Belgrade

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.