national instruments nidays2014 logo ni labview 2014 automatika rs
national instruments nidays2014 logo ni labview 2014 automatika rsNIDays 2014 je najveća NI konferencija posvećena inženjerima, naučnicima i predavačima u Srbiji. Tokom ovog događaja industrijski i akademski eksperti realizovane pomoću alata za grafičko projektovanje sistema. Pored ovoga, inženjeri iz National Instruments-a će prezentovati najnovije tehnologije u merenjima, testiranju, embeded upravljanju i najzahtevnijim RF aplikacijama.

nidays2014 naucna konferencija automatizacija obradasignala labview automatika.rs
 Tehnička konferencija sa više paralelnih sesija za inženjere, naučnike i predavače 

NIDays 2014 tehničke teme

 Poslednji tehnološki trendovi, proizvodi i rešenja u oblastima:
  • Softver i akvizicija podataka
  • Automatizovana merenja i testiranje
  • Industrijska i embedded tehnologija
  • Akademska i istraživačka rešenja prestaviće svoje najzanimljivije aplikacije

5 razloga da posetite NIDays

Detaljne tehničke sesije. Dovedite svoje kolege i učite o NI proizvodima, korisničkim aplikacijama i industrijskim trendovima i dobijte napredno tehničko znanje od NI inženjera i Vaših kolega.
Povezivanje sa korisnicima NI proizvoda. Upoznajte druge inženjere koji koriste LabVIEW i NI alate za aplikacije u raznim oblastima. Podelite znanje, nađite nove ideje i razmenite iskustva.
Industrijski eksperti kao izlagači. Upoznajte izlagače sa ekspertizom u različitim oblastima kao što su senzori, razvoj softvera, projektovanja mašina, embedded sistema i sl. Razgovarajte o svojim projektima i dobijte savete odeksperata.
Hands-on praktično iskustvo. Isprobajte alate sami. Testirajte najnoviji softver u jednoj od praktičnih radionica ili po prvi put isprobajte LabVIEW. Tehnički inženjeri će Vas voditi i odgovarati na vaša pitanja o najnovijim karakteristikama NI proizvoda.
Besplatan ispit za sertifikat CLAD (Certified LabVIEW Associate Developer). Nakon događaja, imaćete šansu da besplatno polažete CLAD ispit. Ovaj sertifikat prikazuje široko radno znanje u LabVIEW programskom okruženju, osnovno razumevanje razvoja koda i pravilnog načina dokumentovanja koda, kao i mogućnost razumevanja i interpretacije postojećeg koda.
 
 Konferencija se održava 20.novembra 2014.godine u hotelu Best Western Hotel M****. Ukoliko ste zainteresovani da posetite NIDays 2014 Konferenciju potrebno je da izvršite registraciju ovde.

  Više informacija: http://serbia.ni.com/nidays


National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.

labview ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg
Kosovelova ulica 15,

3000 Celje, Slovenija

 
Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.