logo abb transformatori online-seminar automatika.rs
logo abb transformatori online-seminar automatika.rsGlavna tema ovog online seminara je kako obezbediti pouzdan rad transformatora uz minimalne troškove održavanja. Ovaj seminar je ujedno i poziv za događaj ABB Automation&Power World, koji se održava od 25.-28.marta 2013. u Orange County Convention Center – Orlando, Florida. Na sajmu biće predstavljeno više od 100 tona opreme i posetioci imaće priliku da porazgovaraju sa više od 100 stučnjaka iz komanije ABB. Više od 500 sati, posetici će moći da provedu u raznim radionicama.
 

 Cilj ovog besplatnog seminara je da se predoči važnost pouzdanosti rada transformatora za svaki enegetski sistem. Što su transformatori stariji dolazi do smanjenja stepena iskorišćenja i nepravilnog rada koji u mnogome može štetiti sistemu ili mreži. Ovde imate priliku da vidite kako da ispoštujete sve ekološke zahteve, kada su upitanju transformatori stari i po nekoliko decenija, i da kroz pravilno održavanje produžite njihov radni vek.
 
abb webinar-transformatori automatika.rs
 
 Ovde će biti predstavljen program(sistem) koji procenjuje stanje vašeg transformatora. Podaci o stanju i radu transformatora moraju da se prikupljaju svakog dana, svih 24 sata. Podatke je moguće dopuni i dodatno pomoći pronalaženju rešenja sa svim podacima koji se sakupe online. Nakon dovoljno prikupljenih podataka, operateri imaće tačnu sliku u kom stanju se alazi transformator i kako da se poveća njegova pouzdanost a da dodatno uštedite vreme i novac.
 
 Ukoliko želite da pogledate ovaj besplatan online seminar pratite sledeći link.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.