beckhoff paneli nerdjajuci celik industrijski racunari automatika.rs
beckhoff paneli nerdjajuci celik industrijski racunari automatika.rsBeckhoff Automation je predstavio dodatak seriji CP62xx (TFT Monitor sa ugrađenim industrijskim računarom – Panel PC), kao i seriji CP66xx i CP69xx (TFT Monitor – Control Panel). Sve navedene serije monitora mogu biti različitih veličina (dijagonale od 5,7 do 24 inča), sa ili bez dodatnih tastera kao i obični ili osetljivi na dodir. Novina se sastoji u tome što su ovi uređaji sada dostupni i u kućištu od nerđajućeg čelika koji je u skladu sa strogim zahtevima industrija za proizvodnju i pakovanje hrane, lekova i slično.

 
 Ovi paneli, pored toga što pružaju inovativni koncept vizuelizacije i intuitivno rukovanje sada su zaštićeni od vlage i ostalih neželjnih nečistoća. 
 Fleksibilnost u kombinaciji sa visokim performansama Beckhoff panela od nerđajućeg čelika omogućava svestranu primenu u različitim aplikacijama, od jednostavnih HMI vizuelizacija do kompletne kontrole implementirane pomoću Beckhoff-ovog TwinCAT softvera baziranog na IEC 61131-3 standardu. 

 Beckhoff paneli mogu biti opciono opremljeni USB portom u zaštiti IP 67 za izuzetno pouzdanu konekciju.

beckhoff paneli nerdjajuci celik industrijski racunari control panel panel pc automatika.rs
 Verzija CP69xx ima ugrađen DVI-USB priključak za komunikaciju sa kontrolerom, dok je verzija CP66xx opremljena Ethernet portom i nezavisnim procesorom Intel IXP420 pa može da se koristi kao nezavisni panel, Remote desktop ili kao Server terminal. Verzija CP62xx objedinjuje panel, tj. određeni tip TFT monitora i kompletan Beckhoff industrijski računar željene konfiguracije. Jedan od ponuđenih procesora Beckhoff kontrolnog panela je Intel Atom, što omogućava konfiguraciju bez pokretnih delova za hlađenje, zahvaljujući maloj disipaciji snage.

 „Beckhoff Automation“ nudi napredne proizvode za automatizaciju, realizovanih na osnovu dokazanih tehnologija, tako da korisnici mogu implementirati sisteme visokih performansi i manje cene od tradicionalnih PLC i Motion kontrolera. Beckhoff proizvodni program „New Automation Technology“ uključuje industrijske i embedded računare, različite panele, široki spektar ulazno izlaznih modula, motore, regulatore kao i prateći softver.

 Sa zastupljenošću u više od 60 zemalja Beckhoff je dobro pozicioniran na globalnom tržištu, a prodaja i servis se nude direktno bez posrednika, koji su uključeni samo za izuzetne usluge i konsultacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.