vera lite z wave controller automatika.rs
vera lite z wave controller automatika.rsKompanija Vesternet je izdala saopštenje u kojem stoji da su proizvodi kompanije Micasaverde iz Hong Konga od kraja januara dostupni i u Evropi. Za samo par dana od pojavljivanja uređaja za kućnu automatizaciji ove kompanije, već postoje nekoliko hiljada porudžina. U daljem tekstu saznajte više informacija o novom kontroleru VeraLite Z-Wave kao i način podešavanja.
 
 

 
 VeraLite je kreiran za korisnike koji već imaju WiFi ruter i žele da dodaju kućni kontroler po najpristupačnijoj ceni. Omogućava istu kućnu kontrolu sa svim mogućnostima Vera3, i savršen je za korisnike koji imaju male i srednje mreže. Baš kao Vera3, VeraLite dolazi sa najnovijim korisničkim interfejsom, UI5 i pruža neograničene mogućnosti i opcije za ambijente, sobe, tajmere, događaje i obaveštenja.
 
vesti vera lite kucna automatizacija micasaverde automatika.rs

 Karakteristike:

  • Bez mesečnih troškova – Bezbedan, daljinski pristup preko web-a i mobilnog telefona je besplatan.
  • Pogodan korisnički interfejs (UI) – VeraLite-ov proces podešavanja, koji je izuzetno lak za praćenje, omogućiće Vam aktiviranje i pokretanje u kratkom vremenu. VeraLite koristi korisnički interfejs iz 5-te generacije, UI5, sa više funkcija nego ikada.
  • Garantovana kompatibilnost sa svim Z-Wave uređajima – Sadrži sigurnosne brave, kontrolere režima, sve vrste senzora i osvetljenja, termostate, merenje energije i još mnogo toga. VeraLite omogućava da možete iskoristiti sve što Z-Wave svet nudi, kao i mogućnost dodavanja IP kamera, nekih alarm panela, IR uređaja, Control4 sistema i još mnogo toga.
  • Proširive aplikacije – Rastući App Store sadrži brojne 3D aplikacije koje proširuju vaše iskustvo, kao što su predviđanje vremenske prognoze, kontrola medija, integracija alarm panela, daljinski live video streaming, itd.
  • Energetski monitoring – VeraLite-ova sposobnost merenja energije će vas ohrabriti da preuzmete kontrolu nad računom za struju i da štedite novac.
  • Napredno podešavanje Tab-a – Proširiv je tako da takođe privlači entuzijaste i napredne korisnike sa karakteristikama koje se mogu videti samo u high-end sistemima, kao što su IR (univerzalni) daljinski upravljač, integracija sa nadzornim alarmnim sistemom, sposobnost da premosti više Z-Wave mreža, rad sa INSTEON , x10 i drugim platformama.
  • Video nadzor – Stream live video sa plug and play IP kamerama čak i na vašem smartphonu; čuvanje video snimka na  bezbednim serverima kojim možete da pristupite sa bilo kog mesta.
  • Spajanje više VeraLite uređaja preko IP – Poboljšajte raspon spajanjem 2 ili više VeraLite uređaja preko IP-a koji rade kao jedan kontroler.
  • Otvoren API – VeraLite-ov kućni kontroler, kreiran od strane MiOS-a, ima otvorenu arhitekturu koja omogućava Vama ili vašim programerima kreiranje nove aplikacije koja će se ponuditi svim VeraLite korisnicima.
  • Veza širokog propusnog opsega nije potrebna za lokalno upravljanje – VeraLite može podesiti i konfigurisati Vašu mrežu i upravljati svim vašim uređajima bez internet konekcije.

    {youtube}-WB7KKViCHM{/youtube}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.