logo beckhoff servo motor am8000 automatika.rsVisoka dinamika, dugotrajnost i efikasnost, samo su neke od karakteristika kojima može da se opiše novi servo motor kompanije „Beckhoff“. AM8000 servo motor povezuje se samo jednim kablom u kome je objedinjeno napajanje sa signalnim provodnicima povratne sprege sa motora. Poseban modularni dizajn omogućava mehaničku adaptaciju i lako se prilagođava različitim potrebama kupaca.

 beckhoff servo motor am8000 automatika.rs „Jedan od razloga za znatno duži vek trajanja ovog motora je kvalitet izrade ležajeva motora. Takođe istinska prednost ovog motora je način povezivanja. Naime, motor se povezuje samo jednim kablom i poseduje jedan konektor u kome su objedinjeni napojni vodovi i signalni provodnici, što postavlja nove standarde u ovoj oblasti“, rekao je Andreas Golf, menadžer proizvodnju u Beckhoff-u.

U poređenju sa predhodnim serijama Beckhoff motora, efikasnost motora je povećana 10%, što se potiže kombinacijom upotrebe novih materijala, poboljšane tehnike namotaja, kao i optimizacijom elektromagnetnog dizajna. Ovi motori imaju radni vek oko 30.000 časova, što je 50% više od standardnih motora ovog tipa i mogu se isporučiti za momente u opsegu od 0,9 do 65 Nm. Postoji i serija AM8800 u kućištu od nerđajućeg čelika sa istim karakteristikama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.