Tend, startup projekat kreiran u Bostonu, pustio je na tržište svoj prvi proizvod – robotski softver koji može da kontroliše više robota preko mobilnog telefona. Ovaj softver omogućava proizvođačima da daljinski kontrolišu, nadgledaju i analiziraju performanse bilo kog robota sa mobilnog uređaja. Takođe, omogućava korisnicima da bezbedno komuniciraju sa robotima na proizvodnim linijama.

 Kontrolna tabla omogućava prikaz radnog statusa mašina i specifičnih poslova u realnom vremenu. Ukoliko korisnici žele da u bilo kom momentu zaustave ili pokrenu rad robota, mogu to da urade na daljinu sa bilo koje lokacije, sve što je potrebno jeste da poseduju pametni telefon (smartphone).

 Robotska tehnologija funkcioniše bez kompleksne integracije ili preuzimanja softvera, tako da nema potrebe za učenjem i savladavanjem različitih sistema za rad na svakom robotu. Možete da obučite i kontrolišete sve robote pametnim telefonom i na taj način uštedite vreme i novac.

 Sistem koristi prepoznavanje, služi se vizuelnim uputima kao načinom za obavljanje provere kvaliteta, provere statusa delova i skeniranjem HMI displeja u potrazi za greškama, preduzimajući odgovarajuće mere kako bi se produkcija odvijala u pokretu. Pored roga, robot je u mogućnosti da automatski prelazi sa jednog završenog zadatka na drugi, bez potrebe za reprogramiranjem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.