vesti_programabilna_logika_kw-software_logo_automatika.jpg
vesti_programabilna_logika_kw-software_logo_automatika.jpgKW-Software je odabrao INtime for Windows real-time operativni sistem (RTOS) od TenAsys-a da bi dodao snažnu real-time kontrolnu odzivnost na svoj ProConOS PC-baziran  programabilni kontroler operativnog sistema sa IEC 61131 i C#.
 
 
 

 
   ProConOS 61131 daje korisniku pouzdanu dužinu trajanja engine-a u realnom vremenu sa kojim se može razviti potpuno funkcionalan PLC na PC osnovi hardvera. Korišćenjem INtime RTOS rešenje nudi više odaziva u pod-milisekundnom opsegu i izvršavanje koda u pod-mikrosekundnom opsegu (1KCode) posredstvom mašinskog koda kreiranog na osnovu IEC 61131, svestrano ispravljanje grešaka i praćenje interfejsa. Sve najnovije X86 CPU platforme: Intel Core I5, I7 i Atoms procesori, omogućavaju korisnicima da odaberu iz širokog spektra procesora gledajući odnos cene/performanse.vesti_programabilna_logika_multiprog_proconos_automatika.rs.gif
 
  ProConOS okruženje takođe podržava KW-Software Profinet tehnologiju koja može biti korišćena kao IO kontroler i IO uređaj. Štaviše, Profinet IO stek može istovremeno opslužiti i IO kontroler i IO uređaj preko istog Ethernet porta i omogućiti direktnu razmenu podataka između nekoliko Profinet IO kontrolera. Zbog visokih performansi softverske arhitekture sistema, sa 100 Profinet IO uređaja se može upravljati u jednoj milisekundi.
 
   Kupci integrisanog rešenja dobijaju od integracije znatno smanjen napor pri integrisanju i kraće trajanje razvoja projekta što vodi  do bržeg izbacivanja na tržište.
 
  KW-Software je vodeći međunarodni provajder otvorenih softverskih rešenja u oblasti industrijske kontrole i tehnologije bezbednosti. KW-Software je nezavisna kompanija u Phoenix Contact Group i deluje nezavisno i samostalno na tržištu. Kompanija je osnovana 1982.god u Lemgu (Nemačka), a ima predstavništva u Japanu, SAD-u i Kini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.