sudentu app android iphone wp7 automatika.rs
sudentu app android iphone wp7 automatika.rsNova verzija aplikacije prilagođena je za studente, za razmenjivanje aktuelnih studentskih informacija i nalaženje najaktuelnijih mesta za studente, za stvaranje novih kontakata koje možete naći na mapi i ćaskanje  www.studentu.me .

 Student’U aplikacija omogucava studentima da budu informisani o studentskim dešavanjima, o najboljim studentskim mestima oko njih, o zanimljivim kolegama koje mogu naći na mapi, sa kojima mogu ćastkati i deliti značajne i aktuelne studentske informacije.
 studentu app steudentska aplikacija automatika.rs
 Većina studenata danas, ne zna za sve mogućnosti oko njih, kao što su volontiranja, stipendije, povoljne studentske turističke ponude, studentske organizacije, studentska umetnička dešavanja, studentske žurke i slično. Sa Student’U aplikacijom u opciji ”Oglasna Tabla”, studenti imaju mogućnost da budu konstantno budu u središtu dešavanja i da se aktiviraju u studentski život.

 Osim toga, u novoj verziji Student’U aplikacije, koja je prevedena na srpski, postoji opcija ”Pronađi Mesta”, gde student mogu da nađu najbliže biblioteke, čitaonice, kafiće, studentske restorane i slično.

 
2 studentu app steudentska aplikacija automatika.rsTakođe, Nina Miloš, PR aplikacije, dodaje da svi oni koji žele da budu na Studentskoj mapi mogu besplatno da se registruju na www.kioskpages.com . Na taj način biće vidljivi svim studentima, a student će postati njihovi verni klijenti.
 
 

3 studentu app steudentska aplikacija automatika.rs Student’U omogućava da se studenti upoznaju sa svojom okolinom i budu obavešteni o aktuelnim studentskim stvarima i dešavanjima. S’ obzirom na to da je aplikacija LBA (location based application), moguće je u svakom trenutku naći studente na mapi u stvarnom vremenu i pridružiti im se. 

 

 Takođe, u koliko se neko nalazi u Subotici, prvo će videti dešavanja koja postoje u Subotici i sve studentske mogućnosti u Subotici. Međutim, u koliko želi da vidi šta se dešava, recimo u Londonu, korisnik može da promeni lokaciju u podešavanjima i da vidi šta se dešava u drugim gradovima u zemlji ili u svetu.

 

 

4 studentu app steudentska aplikacija automatika.rs

Tokom ćaskanja studenti žele da imaju više informacija o osobama sa kojima su u kontaktu. Upravo zbog toga posebna opcija ”Skrivene fotografij” omogućuje korisnicima da postave svoje omiljene fotografije, koje neće moći da vide svi, već samo oni koji ulože određeni broj poena.

 

 Kada studenti stvore ceo Student’U svet, onda žele da saznaju ko gleda njihove profile i ko se interesuje za njihove slike. U opciji ”Posetioc” moguće je saznati odgovore na ova pitanja, i sve to ako se uloži odredjeni broj poena.

 

 

 

 Student’U te uvodi u Studentski Život.

 Dostupna i na srpskom jeziku.
 Student’U je dostupan za sledeće platforme:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.