vesti poslovi mašinstvo elektronika automatika.rs
vesti poslovi mašinstvo elektronika automatika.rsPoštovani posetioci sajta Automatika.rs, želimo da Vas obavestimo o otvaranju stare/nove sekcije na našem portalu. Reč je o Bazi poslova koja će biti dostupna svim čitaocima od 11. marta 2013.godine. Pored onih koji traže posao, biće omogućeno i poslodavcima da objave svoje konkurse za zaposlenje. Baza poslova biće ažurirana redovno i sadržaće sve potrebne podatke kako bi kandidat mogao da se prijavi na željeni konkurs.
 

Radi lakšeg snalaženja čitaoci će imati uvid u Najnovije poslove i Najtraženije poslove (poslovi sa najviše pregleda). Baza poslova se sastoji iz sledećih inženjerskih kategorija poslova:
  • Automatika
  • Elektrotehnika
  • Telekomunikacije
  • IT/Programiranje
  • Mašinstvo
  • Tehnologija
 Svaka kategorija ima pobrojana zanimanja koja će se naći u njoj i opis zanimanja sa zadacima koje treba izvršavati na radnom mestu.
 
 Naslov oglasa sadržaće sledeće informacije: Zanimanje, Poslodavac i Lokacija gde se radno mesto nalazi i to će izgledati ovako: Tehnička podrška, Vacumm d.o.o – Beograd. Oglas će još sadržati sve potrebne uslove za konkurisanje, datum isteka konkursa kao i sve podatke za prijavljivanje (adresa i e-mail). Poslodavci svoje oglase mogu da pošalju na sledeću e-mail adresu: poslovi@automatika.rs .

 U sledećih nekoliko slika biće prikazani pojedini detalji sekcije Poslovi:
{gallery}vesti/poslovi{/gallery}

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.