nagradna_igra_easypic6_mikroelektronika_automatika.rs.jpg

nagradna_igra_easypic6_mikroelektronika_automatika.rs.jpg

Atomatika.rs Vas poziva da učestvujete u nagradnoj igri koju organizuje u saradnji sa kompanijom mikroElektronika i časopisom Industrija. Nagradna igra će trajati od 2.marta do 15.jula 2011.godine. Uslovi za učestvovanje u nagradnoj igri su da budete registrovani član sajta Automatika.rs i da pošaljete stručni tekst, koji može biti svrstan u kategorijama kao što su Baza znanja ili Projekti. Rok za slanje tekstova je 15.maj 2011.godine.
 

  Kako je rok za prijavu dva meseca, mole se svi potencijalni učesnici da poštuju dati rok jer tekstovi prispeli posle 15.maja neće biti objavljeni. Tekstovi će biti objavljeni na sajtu u roku od 3 dana, a možete ih slati na zvaničnu e-mail adresu office@automatika.rs . Posećenost tekstova, koja odlučuje o nagradama, će se gledati u periodu od 2 meseca od trenutka objavljivanja. Nagradna igra se završava 15.jula 2011.godine, kada će biti i objavljeno koji su tekstovi nagrađeni.
 
  Nagrade:
  1. Razvojni sistem EasyPIC6
  2. Knjiga ”Uvod u industrijske PLC kontrolere”
  3. Godišnja pretplata na časopis Industrija
 
  Pri slanju obavezno naznačiti kojoj kategoriji pripada tekst i ostaviti osnovne podatke (ime i prezime, adresu i kontakt telefon). Tip teksta koji može učestvovati u nagradnoj igru možete pogledati u kategoriji Baza znanja i Projekti. Tekst ne sme biti duži od 8 strana, a može se slati u *.pdf  ili  *.doc formatima.
 
Više o nagradama
 
 easypic6_nagradna_igra_mikroelektronika_automatika.rs.jpg
EasyPIC6 je bogato opremljeni razvojni sistem za Microchip PIC mikrokontrolere. Sistem podržava 8-, 14-, 18-, 20-, 28- i 40-pinske PIC mikrokontrolere (isporučuje se sa PIC16F887). Na ploči je obezbeđen USB 2.0 programator, mikroICD i mnoštvo periferija kao što su: COG, Port Expander, Keypad itd.
 
 
 
 
knjiga_plc_nagradna_igra_mikroelektronika_automatika.rs.gif
 
 
Knjiga je namenjena svima koji žele da saznaju više o PLC kontrolerima i njihovoj primeni u industriji. Knjiga kreće od osnova (podrazumevajući da se nikada niste bavili automatizacijom u industriji) pa do gotovih primera koji se često sreću u praksi. Knjiga je sada još konkretnija i prati čitaoca baš onako kako se proces učenja odvija u praksi. Rasprodata dva izdanja dosta govore o kvalitetu knjige.

Autor: Nebojša Matić

 

 casopis_industrija_nagradna_igra_mikroelektronika_automatika.rs.jpg

Časopis INDUSTRIJA preko četiri godine prati razvoj, inovacije i aktuelna dešavanja iz svih oblasti industrije i privrede Srbije, regiona i sveta.

Pored svog informativnog karaktera, predstavljanjem poslovanja uspešnih domaćih i stranih preduzeća, časopis INDUSTRIJA nudi sveobuhvatan pregled privrede i industrije kako Srbije i regiona, tako i sveta, omogućavajući kompanijama da na kvalitetan i efikasan način uspostave komunikaciju sa potencijalnim poslovnim partnerima. Časopis izlazi svakog drugog meseca, ukupno 6 broja na godišnjem nivou.

 

 
 
Napomena: Učestvovanjem u nagradnoj igri Automatika.rs zadržava pravo objavljivanja Vaših tekstova i nakon završetka nagradne igre. Takođe ne snosimo troškove eventualno nastale štete zbog krivo objavljenih ili pogrešno napisanih tekstova. Za istinitost tekstova, vlasništvo nad autorskim pravima, na fotografije ili tekstove koji se koriste, a preuzeti su s drugih web stranica odgovara isključivo vlasnik teksta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.