tigo-sf-cmm-naslovna-automatika.rsHexagon Metrology ažuriraju TiGO SF CMM za automatsko merenje. Poboljšanja uključuju I/O Kit koji omogućava CMM-u direktno povezivanje sa automatskim montažnim trakama i razmenu podataka sa PLC-ovima. Podaci merenja mogu se koristiti za informisanje poboljšanja procesa kao deo šireg proizvodnog sistema upravljanja životnim ciklusom (PLM).

tigo-sf-cmm-automatika.rs Ovo omogućava laku integraciju u celosti automatizovane redne ili skoro redne  inspekcijske ćelije, ili kao deo kompletnog sistema podešavanja proizvodnje/inspekcije. Sa 500x580x500mm zapremine merenja i specifičnim karakteristikama pogodnim za radionicu, TIGO SF je dizajniran za efikasno merenje malih do srednjih delova u surovom okruženju radionice. Struktura mašina je otvorena na tri strane za maksimalnu pristupačnost, što je čini idealnom za upotrebu sa robotskim sistemima ili sistemima automatskog prepoznavanja obrađivača.

 Oslobođen vazduha TIGO SF ima robustan dizajn i zaštićen je od zagađivača uz pomoć navlaka i mehova. CMM takođe ima naprednu toplotnu naknadu i pasivni prigušujući sistem kao standard. Aktivno prigušenje može biti dodato kako bi se omogućilo postavljanje blizu mašinskim centrima ili delimično tranzitnim područjima. IP54 zaštitno mašinsko postolje je takođe dostupno da zaštiti računar i druge elektronske komponente, tako da CMM može biti postavljen direktno u proizvodnom procesu kako bi  se smanjio broj merenja i protok doveo do najviše tačke. Za postrojenja koja koriste potpuno automatizovano podešavanje TIGO SF može biti isporučen sa svetlima za upozorenja omogućavajući korisnicima da prate promene u statusu CMM-a iz daljine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.