experion__process_knowledge_system_pks_honeywell_c300_controlers_upravljanje_procesima_vesti_naslovna_elektronika_robotika_automatika.rs.jpg
Proteklih experion__process_knowledge_system_pks_honeywell_c300_controlers_upravljanje_procesima_vesti_naslovna_elektronika_robotika_automatika.rs.jpgdana, Honeywell, je sklopio dogovor o modernizaciji ključnih postrojenja najvećeg proizvođača čelika u Turskoj. Honeywell će sprovesti niz rešenja automatizacije procesa i servisa u Erdemir ( fabrika za preradu gvožđa i čelika ) proizvodnim pogonima u Zonguldaku, koji se nalaze na obali Crnog mora. Promene će povećati pouzdanost i lakoću rada u proizvodnim postrojenjima. Honeywell će implementirati Experion Process Knowledge System (PKS) i dva C300 kontrolera.
 

 

  ” Ovaj projekat je značajan ne samo za budućnost mesta Karadeniz Eregli već i za našu konkurentnost. Rešenje Honeywell-a je ispunilo sve naše zahteve jer njihova tehnologija je dokazana, poseduju veliko iskustvo a njihova usluga i podrška je veoma ohrabrujuća ”, izjavio je Serdar Ertan, Operativni menadžer kompanije Erdemir.
 
  ”  Kako Turska ekonomija raste, tako se povećava potreba za sirovinama kao što su čelik i gvožđe. Sa Experion® sistemom proizvodne linije Erdemir kompanije predstavljaće efikasne modele. Ovo će omogućiti da odmah iskoriste modernizovane pogone i u budućnosti da zadrže tržište ispred lokalne i globalne konkurencije ”, izjavio je Naci Erakin ispred Honeywell Process Solutions Turkey.
 
  Od svoje prve upotrebe 2003.godine, Experion® Process Knowledge System (PKS) se pokazao kao izuzetno uspešan u pomaganju hiljadama korisnika širom sveta za poboljšanje produktivnosti i profitabilnosti sa inovativnim tehnologijama. Experion® zamenjuje tradicionalnu kontrolu procesa preko Distributed Control System (DCS). To je jedini sistem automatizacije koji se fokusira na iskorišćenje znanja svog osoblja. Experion® donosi:  
experion__process_knowledge_system_pks_honeywell_c300_controlers_upravljanje_procesima_elektronika_robotika_automatika.rs.jpg
  • 30% smanjene troškove održavanja
  • 1-3% povećanja proizvodnje, 1-2% pad troškova
  • 1-4% povećanje proizvodnje, zbog procesa optimizacije
  • do 13% povećanja obima proizvodnje i 5% smanjenja troškova proizvodnje
  • 40% smanjenja operatera
  • do 50% boljeg povraćaja investicija 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.