advantech_naslovna_automatika.rs.jpg
advantech_naslovna_automatika.rs.jpgAdvantech WebAccess polako prelazi i na mobilne tehnologije. Dostupan na aplikaciji Store, Advantech WebAccess Mobile može da se koristi na bilo kom Apple uređaju koji radi sa IOS 3.2 ili naprednijim, što znači da operateri mogu proveriti status svoje opreme gde god se nalazili i u bilo kom trenutku.
 
 
 

   advantech_webaccess_iphone_app_automatika.rs.jpg
  Advantech WebAccess Mobile je Lite verzija full verzije Internet Explorer-a: ima neophodnu funkcionalnost za praćenje uređaja kada korisnici ne mogu biti u blizini ekrana računara, odnosno može pokazati alarme i preuzeti snimke stranica pokazujući trenutni status njihovih dinamičkih elemenata; može čitati i pisati vrednosti oznaka i ima novu Trend funkciju koja prati trendove logovanih podataka u realnom vremenu uz grafik koji koristeći upravljanje pokretima, može biti zumiran i davati više detalja.
 
 
  Ova besplatna aplikacija je dostupna odmah na aplikaciji Store iPhone-a ili iPad-a. Za online demo potrebno je obratiti se Advantech predstavniku. Još jedna aplikacija će uskoro biti napravljena u Advantech WebAccess Mobile i biće dostupna na smart telefonima koji rade sa android operativnim sistemom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.