Pomaže Vam da ispunite potrebe svoje proizvodnje

 Za razliku od konvencionalne ponude usluga i podrške, FANUC radi na pretpostavci da, budući da su potrebe svakog kupca različite, FANUC servis i podrška se moraju fleksibilno prilagoditi Vašim potrebama, ponekad vrlo specifičnim potrebama. Bez obzira da li se bavite maksimiziranjem proizvodnje ili produžavanjem radnog veka Vaše mašine, glavni fokus FANUC servisa i podrške je uvek na Vama i Vašem specifičnom scenariju proizvodnje. Da bismo to napravili i omogućili da najbolje iskoristite svoje mašine, nudimo kompletan asortiman rešenja za prediktivno, preventivno i reaktivno održavanje, izuzetno sveobuhvatan katalog rezervnih delova kao i opsežan portfolio standardnih i prilagođenih programa obuka.

Povećajte produktivnost sopstvenom strategijom ličnog održavanja

 Bez obzira na to šta proizvodite, osiguranje maksimalne pouzdanosti rada Vaših mašina je od suštinske važnosti za Vašu poslednju liniju. Zato je neophodno imati strategiju održavanja koja idealno odgovara Vama i Vašim individualnim potrebama. U FANUC-u nudimo čitav niz individualizovanih rešenja koja će Vam pružiti ovu fleksibilnost – uz sve naše pakete usluga održavanja takođe Vam pomažemo da produžite srednje vreme između kvarova i smanjite veoma skupe zastoje.

FANUC Diagnostic Pro

 Povežite se sa FANUC mašinama u real time radi izvanrednih mogućnosti otklanjanja problema i dijagnostike, uključujući brzo rešavanje servo alarma koji prikazuju moguće uzroke (korene) i detaljan hardverski dijagram koji naglašava relevantne delove. Uključuje nadgledanje podataka o performansama mašine tokom vremena i istoriju performansi mašine tokom njegovog životnog ciklusa.

 Maksimalno produženje: Preventivno održavanje FANUC-a

 Da biste produžili njihov vek proizvodnje i maksimalno iskoristili Vaše mašine, redovno održavanje treba preduzeti svakih 3850 sati ili 12 meseci,  u zavisnosti od toga šta se prvo dogodi. Namenski ugovori za preventivno održavanje FANUC servisa pomažu Vam da to postignete, smanjujući neplanirane zastoje i pomažu da Vam se mašine pokrenu.

 Smanjivanje zastoja: Predviđeno održavanje FANUC-a

 Dugoročno ostvarujući uštedu na troškova, FANUC prediktivno održavanje precizno prati stanje Vaše opreme kako bi utvrdio kada je za održavanje opravdano. Ova metoda upravljanja mašinom tokom njenog životnog veka pouzdano predviđa kvarove mnogo pre nego što mogu dovesti do prekida rada.

Reaktivne usluge – 99,7% stopa prvog fiksiranja!

 Da biste smanjili zastoj u hitnim slučajevima, FANUC korektivne usluge mogu se dodati u bilo koji od naših standardnih ugovora o uslugama – garantujući Vam brz odziv i da popravne radove brzo obavljaju naši lokalni servisni inženjeri obučeni za OEM. Ugovori o posebnim kvarova mogu se kombinovati sa bilo kojim od naših standardnih ugovorima o preventivnom održavanju, rezervnim delovima ili prediktivnim ugovorima o održavanju.

24/7 podrška

 Naš tim kvalifikovanih stručnjaka dostupan je 24 sata na dan, svakog dana u godini, pružajući vam podršku od početnog kontakta sve dok Vaša mašina ne proradi.

 

 

Ekspertiza (vestačenje) bez obzira na proizvod

 Sa 500 servisnih inženjera širom Evrope i više od 40 godina iskustva, FANUC je jedina kompanija u industriji automatizacije koja pruža OEM obučene servisne ljude za sve svoje grupe proizvoda. Jedinstveni FANUC modul nakon prodaje ASM – kompletna istorija vaših mašina. Posebno dizajniran za FANUC proizvode, FANUC ASM prati status servisa FANUC mašina širom Evrope. Vaša korist: Možemo predvideti potencijalne kvarove i optimizovati planiranje servisa i rezervnih delova.

Ugovori o održavanju po meri

 FANUC nudi širok spektar standardnih i prilagođenih ugovora o održavanju. Naše servisno odeljenje će rado razmotriti Vašu prijavu sa Vama i odrediti najbolji raspored održavanja koji odgovara Vašim zahtevima.

 Koristimo OEM delove od 100% FANUC

 Stroga upotreba OEM delova obezbeđuje besprekornu kompatibilnost između komponenti Vašeg sistema i omogućuje da izbegnete skupe zastoje. Koristeći naše jedinstvene OEM dijagnostičke alate, takođe pružamo uslugu visokog kvaliteta za Vaše mašine.

 

Svaki deo. Kad ti zatreba. Gde ti treba.

 Izvanredan kvalitet i stalna dostupnost tokom celog životnog veka Vašeg FANUC proizvoda čine nas vrlo pouzdanim partnerom. Da bismo tačno zadovoljili Vaše individualne potrebe, nudimo široku paletu rešenja za delove. Štaviše, visoka dostupnost delova u kombinaciji s odličnom logističkom mrežom osigurava da artikli brzo stignu na svoja odredišta bez obzira na doba dana ili noći.

 Više od delova – životno obećanje

 Svi delovi FANUC-a su 100% FANUC razvijeni i proizvedeni po svetskim standardima kvaliteta FANUC. Potpuno testirani, dobijaju 12-mesečnu garanciju OEM-a.

 Vaša korist: najbolja pouzdanost procesa i sigurna investicija zahvaljujući OEM kvalitetu. Sve dok je Vaša mašina još uvek u servisu, mi ćemo Vam, kad god je to moguće, pružiti originalne rezervne delove – i to najmanje 25 godina. A ako to ne možemo, mi ćemo popraviti Vaše komponente u FANUC servisnom centru kako bi zadovoljili originalne specifikacije kvaliteta i na taj način produžili vek vaših mašina. FANUC rešenja za delove Vam omogućavaju da tačno definišete dostupnost delova sa spoljnim zalihama za različite modele.

 TO JE FANUC! Kontaktirajte nas na info@fanuc.rs i naći ćemo rešenje kada god Vam treba!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.