naslovna vesti_cisco_connect_expres_ruter_umrezavanje_android_automatika.rs
naslovna vesti_cisco_connect_expres_ruter_umrezavanje_android_automatika.rs
Gotovo svaka kuća ima ruter, a da i ne pričamo o poslovnim prostorima, velikim i malim kompanijama, bankama i drugim, gde je nemoguće zamisliti funkcionisanje bez umrežavanja. Posedovanjem više računara i smart telefona, uz mogućnost da nam gost dođe sa nekim od uređaja koji se može nakačiti na lokalnu mrežu, ukazuje da je potrebno omogućiti lak i brz pristup ruteru. Ruteru se može pristupi sa bilo kojeg internet pretraživača na računaru, ali sad postoji još jednostavniji način.
 

 Cisco, sada najveće ime u umrežavanju, predstavio je aplikaciju za upravljanje ruterom preko mobilnog telefona. Aplikacija radni na Cisco ruterima, ali od polovine decembra 2011.godine, dostupno je upravljanje Linksys ruterima E serije, X serije i Valet ruterima kompanije Cisco.
 

 Cisco Connect Expres omogućuje korisnicima da daljinski pristupe, upravljaju i prate njihov kućni ruter. Pored toga, moguće je poslati poziv prijateljima da se pridruže Vašoj mreži, pregled svih povezanih uređaja (MAC adresa ili ime), pa i nadogradnja firmware rutera.

 Aplikacija Cisco Connect Expres se može preuzeti sa Android Marketa i besplatna je. Kako bi aplikacija radila potreban je Android 2.2 ili napredniji i ruteri marke Cisco ili Linksys.

vesti cisco_connect_expres_ruter_umrezavanje_android_automatika.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.