ljg_laser_senzor_automatika.rs.jpg
ljg_laser_senzor_automatika.rs.jpg
KEYANCE, izbacio novu seriju LJ-G 2D laserskih senzora, sa preciznim merenjem površinskih delova merenog objekta u pravcima X i Z osa. Sa brzim semplovanjem(uzorkovanjem) od 3,8ms i tačnosti od 0,1% F.S. u pravcu Z-ose, LJ-G omogućuje 8 tačke merenja uz 100% tačnost.
Samo pet glavnih tipa senzora  sa opsegom od 15mm do 200mm mogu držati kriterijum za mnoge aplikacije koje se primenjuju u industrijama širom sveta.

  U kontroleru, all-in-one, se nalazi sve što dozvoljava instalaciju na ekranu ili koristeći LJ-G Navigator Software. Isto tako, omogućuje da upravljamo sa dva senzora na jednom kontroleru. Izgled  operacija i samostalno instaliranje, programiranje i pomoć u rešavanju problematičnih događaja je  veoma prosto.

  LJ-G dostiže semplovanje od 3,8ms zahvaljujući Quatro link system-u koji dozvoljava tačno merenje(prikazivanje)korisnih linija na pokretnom objektu. Opremljen E3-CMOS senzorom slike omogućava postojanost takvu da LJ-G može meriti bilo koji objekat u opsegu od materijala presvučenih crnom  gumom(slaba refleksija) do metala(jaka refleksija). Kao dodatak,  2D Ernostar lupa se koristi da obezbedi optički sistem sa optimalnom tačnošću. ljg_laser_senzor_senzori_automatika.rs.jpg

  Merenje širine, profila i udaljenosti je moguće korišćenjem 28 moda na 8 različitih tačaka istovremeno: max i min visina, srednja vrednost, prodor, visina/pozicija, deo površine, ugao/ukrštanje itd. Dobra pokrivenost površine omogućuje brže merenje bez pomeranja senzora ili objekta merenja. IP67 klasa garantuje da će LJ-G raditi sigurno i u vodenom okruženju. 

   Multifunkcionalni kontroler zadovoljava sve potrebe, ima dva nezavisna izlaza, analogni i digitalan, RS-232 port, Ethernet port i mogućnost postavljanja dva senzora. Memorija velikog kapaciteta može da skladišti do 160 programa, 1034 profila ili 65 000 tačaka merenja. Jednostavna podešavanja, smeštanje podataka i analiziranje mogu se izvršiti preko opcija LJ-G Navigator Software-a.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.