naslovna savant_prva_app_za_apple_mac_vesti_upravljanje_procesima_automatika.rs
naslovna savant_prva_app_za_apple_mac_vesti_upravljanje_procesima_automatika.rsNakon što su isporučili prvi upravljački sistem namenjen kućnoj automatizaciji, baziran na Apple® računarima, u kompaniji Savant Systems LLC najavili su i uvođenje TrueControl for Mac® aplikacije, softvera koji omogućava korisnicima pristup upravljačkim funkcijama njihovog Savant SmartSystems™ sa njihovog Mac OS® X. Aplikacija je već dostupna za iPad®, iPhone® i iPod touch®.

slika savant_prva_app_za_apple_mac_vesti_upravljanje_procesima_automatika.rs TrueControl for Mac omogućava korisnicima da pristupe i kontrolišu osvetljenje, temperaturu, muziku, filmove, bezbednost i druge opcije iz širokog opsega Apple® uređaja uključujući i MacBook®, MacBook Air®, MacBook Pro®, i iMac®. Pretvaranjem postojećeg Mac kompjutera u dodatni interfejs, TrueControl for Mac aplikacija postaje elegantan, pristupačan i pogodan način za pristup i upravljanje Savant-ovim sistemima, korišćenjem LAN-a, kod kuće ili na putu.

 Nova TrueControl aplikacija se može koristiti kako bi se poboljšao postojeći upravljački sistem ili kako bi se omogućilo bilo kom Mac OS® X računaru da se koristiti kao glavni upravljački interfejs. Kao i kod Savant-ovih iOS aplikacija, povezivanje i vreme odziva su optimizovani između TrueControl app for Mac i osnovnog OS® X procesora, koji je u srcu svakog Savant-ovog upravljačkog sistema. Aplikacija je dostupna za download sa The Mac App Store po ceni od $99.
 Savant System LLC, inovator i lider na tržištu kućne i poslovne automatizacije, bavi se konstruisanjem, razvojem i proizvodnjom kompletnih paketa integrisanih rešenja, koja definišu moderno doba upravljačke tehnologije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.