emerson process management logo automatika.rsTehnologije akustične obrade slike i 3D mapiranja, iz APM Automation Solutions, povećaće portfolio merne instrumentacije Emerson Process Management-a. Od spajanja sa Rosemount-om 1976.god., Emerson je imao dugu istoriju rasta svog instrumentalnog poslovanja kroz kontinualne akvizicije. U svom najnovijem potezu da izgradi sposobnosti merenja, akvizicijom je prisvojio APM Automation Solutions, koji razvija mernu instrumentaciju za zapreminu čvrste materije i nivo.

 APM koristi akustičnu obradu slike i 3D tehnologije mapiranja za merenje nivoa, obima i mase čvrstih i nagomilanih materija i praškova koji su uskladišteni u silos ili u otvorenu posudu. Emerson Process Management će proširiti svoje mogućnosti u aplikacijama merenja čvrstih materija dodavanjem ovih APM tehnologija u svoj portfolio Rosemount.
APM proizvodi se koriste u industriji hrane i pića, metalnoj industriji i rudarstvu, napajanju, hemijskoj industriji, industriji celuloze i papira i drugim. U proizvodnji etanola, gde se zrno koristi kao sirovina i čuva u nepravilnom obliku i gde je teško izmeriti gomile u velikim silosima, APM tehnologija uzima više mernih tačaka i generiše tačno očitavanje sadržaja. Ovo pomaže operaterima da lako primete vazdušne džepove ili zagušenja i obim merenja za preciznu kontrolu procesa, bolju kontrolu zaliha, rano upozorenje u zahtevu održavanja i poboljšanu bezbednost.
apm silo emerson senzori automatika.rs
 “APM akvizicija je uzbudljiv korak pri kretanju napred na tržištu merenja čvrstih materija”, rekao je Tom Moser, potpredsednik Emerson Process Management-a i analitičkih poslova. “Dodatak vodeće tehnologije APM-a će omogućiti Emerson-u da korisnicima pruži širok spektar opcija za merenje zapremine čvrstih materija, od malih posuda do veoma velikih posuda i otvorenih gomila.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.