national instruments virtualbench  ni labview 2013 automatika rsNational Instruments je danas predstavio VirtualBench, multifunkcijski instrument koji integriše osciloskop, funkcijski generator, digitalni multimetar, DC programabilno napajanje i digitalne I/O kanale. Korisnik radi sa VirtualBench-om kroz aplikacije koje se izvršavaju na PC-u ili iPad-u. Uređaj pruža najčešće funkcionalnosti i otvara nove mogućnosti u korišćenju tradicionalnih instrumenata.
virtualbench national instruments automatika.rs NI VirtualBench donosi pet ključnih instrumenata u jedinstvenom uređaju sa inovativnim softverskim rešenjem, pružajući nove mogućnosti za inženjere koji koriste standardnu opremu za merenje.

“Ranije nisam imao prostora ili budžeta da kupim kompletan set za svaki sto”, rekao je Russell Stanphil, savetnik u TechShopu. “Sada mogu da postavim jedan laptop i VirtualBench na svaki sto i tako zamenim četiri do pet kutija.

Obzirom da VirtualBench koristi današnje kompjuterske platforme, inženjeri i naučnici mogu da iskoriste prednosti najnovijih tehnologija kao što su multitouch displeji, višejezgarni procesori, bežično povezivanje i intuitivni interfejs. Jednostavnost i povećane mogućnosti kroz softver vode do efikasnijeg procesa nalaženja ngrešaka i validacije.

“Mi razvijamo ono u čemu je NI najbolji, a to je pristup testiranju i merenjima zasnovanim na softveru,” kaže Chad Chesney, direktor marketinga za mernu instrumentaciju u NI. “Iskustvo korisnika pri radu sa VirtualBench softverom je intuitivnije, čime donosi izuzetnu efikasnost koja je mnogo više nego samo imati pet instrumenata u jedinstvenom uređaju.”
Ključne prednosti:

  • Zauzima minimalan prostor na radnom mestu
  • Pojednostavljuje podešavanje instrumenta kroz intuitivni korisnički interfejs
  • Nudi nove mogućnosti sa novim načinom prikaza više instrumenata, vizualizacijom na većim displejima i brzim memorisanja podataka i screenshot-ova
  • Jednostavna integracija sa LabVIEW razvojnim okruženjem

National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.

labview ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg
Kosovelova ulica 15,

3000 Celje, Slovenija

Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail:     ni.serbia@ni.com
Web: serbia.ni.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.