logo honeywell industrial temperature transmiter automatika.rsKompanija „Honeywell Process Solutions“ predstavila je svoj novi proizvod iz linije proizvoda SmartLine, industrijskih temperaturnih senzora koji smanjuju ukupne troškove eksploatacije postrojenja dok ujedno osiguravaju pouzdanost sistema u teškim industrijskim uslovima rada.

 SmartLine linija kompanije „Honeywell Process Solutions“ industrijskih senzora unapređuje postojeća postrojenja i efikasnost zaposlenih čak i u teškim i bučnim uslovima rada sistema. Ovi senzori dizajnirani su da smanje ukupne troškove održavanja za vreme životnog ciklusa postrojenja, tako što olakšavaju održavanje uređaja na terenu, pružajući prednosti prikazivanja podataka u grafičkom formatu i poruka iz kontrolne sobe sistema na samom uređaju.

honeywell industrial temperature transmiter automatika.rs SmartLine temperaturni transmiteri koriste modularne komponente u cilju pojednostavljanja servisa na terenu i smanjenja broja rezernih delova potrebnih za popravku. Ovu liniju proizvoda karakteriše još nekoliko značajnih funkcija vezanih za sigurnost rada. Senzore takođe karakteriše intuitivna dijagnostika. Na displeju se u svakom trenutku može pratiti stanje senzora.

 Da bi se smanjili troškovi u toku eksploatacije, na transmiter se nalazi dupli ulaz i jedan digitalni izlaz kako bi se minimizirao broj potrebnih instrumenata za kontrolu i monitoring.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.