Siemens fabrika za proizvodnju vetrogeneratora u Subotici koja uspešno posluje već 17 godina, do sada je proizvela više od 25.000 generatora.

 Portfolio kompanije obuhvata proizvodnju vetrogeneratora različitih profila: sinhronih i asinhronih generatora opsega snage od 1,5 do 4,5 MW, sa namotanim, kaveznim i rotorom od permanentnih magneta, kao i generatora sa niskim naponom 6 kV, dok je od 2018.godine u fabrici započeta montaža generatora sa visokim naponom 13 kV.

 Zahvaljujući kvalitetu, poštovanju rokova isporuke, procedura i standarda, uz stalne inovacije u proizvodnji, fabrika beleži konstantan rast porudžbina, a da startegija kretanja rasta daje konkretne rezultate govori i podatak da je od kraja 2016. pa do početka 2020. proizvedeno 5.000 generatora, dok se na nedeljnom nivou u fabrici proizvede oko 50 generatora.

 Uz konstantan rast izvoza, fabrika koja uspešno posluje od 2003.godine u okviru Slobodne zone Subotica, spada u jedne od najvećih izvoznike iz Srbije.

 Tokom trajanja vanrednog stanja, proizvodnja u fabrici je radila sve vreme, pridržavajući se svih propisanih mera zaštite zaposlenih na radnom mestu i radnoj okolini. Poštujući preporučene mere, fabrika je uspela da sačuva zdravlje svojih zaposlenih i sva radna mesta, kao i da isporuči porudžbine kupcima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.