Novi IoT proizvodi i usluge kompanije, koji su formirani nakon spajanja Dell-a i EMC-a, uključuju VMvare Pulse IoT Center, sigurno rešenje za upravljanje IoT infrastrukturom, omogućavajući korisnicima da efikasno upravljaju i zaštite svoje IoT projekte.  Još jedan od novih IoT proizvoda je i  IoT Advisory Service Technology.

Dell je takođe rekao da je organizovao grupu partnera za softver i usluge kompanije IoT kroz Dell IoT Solutions Partner i Dell EMC partnerske programe. Novi partneri koji su nedavno dodati programu uključuju Analog Devices, Atos, Bosch, ForgeRock, IOTech, Mocana i Modius.

Dell i Bosch zajednički su razvili Kit 4.0 starter kit kako bi korisnicima pomogli da implementiraju projekte IoT brzo i kako bi ostvarili brži povrat investicije. Komplet se sastoji od više Bosch XDK senzora, Dell Edge Gateway, ready-to-go paketa za primenu, integraciju claud-a i softvera, i to sve unapred konfigurisano.

Atos i Dell EMC zajedno rade na izgradnji IoT servisa za upravljanje uslugama, Atos Codek IoT Services, kako bi omogućili korisnicima da budu sigurni da svi korisnici mogu kontinuirano kreirati vrednost sa svojih povezanih uređaja, dok Atom AMPD, takođe će povezati svoj softver sa Dell Edge Gateway i ugrađenim PC računarima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.