ipad kontrolisana kuca uvodna automatika rs
ipad kontrolisana kuca uvodna automatika rsOva iPad aplikacija upravlja audiom, HVAC, osvetljenjem, radom pejdžera, interfonom, bezbednošću i nadzorom. HomeSuite omogućava klijentu sjajno upravljanje pomoću kontrolnih uređaja. 14.500 kvadratnih metara kuće u Mediteranskom stilu se nalazi na prelepoj Arkanzas reci i karakterše je 191 svetlosno opterećenje, 33 audio zone, 19 video zona, 10 HVAC zona, 12 intefon zona i 24 pejdžer zone.

 DES je završio potpuno integrisani Crestron sistem za kućnu automatizaciju za svoje klijente pre nekih godinu dana i nedavno se vratio kako bi integrisao Apple iPad koristeći svoju sopstvenu mobilnu aplikaciju. 14.500 kvadratnih metara kuće u Mediteranskom stilu se nalazi na nestvarno lepoj Arkanzas reci i karakterše je 191 svetlosno opterećenje, 33 audio zone, 19 video zona, 10 HVAC zona, 12 intefon zona i 24 pejdžer zone, sve to kontrolisano pomoću Crestron integrisane kućne tehnologije.
ipad kontrolisana kuca kuhinja automatika rs
 Sa popularnošću iPadand aplikacija koje nude daljinsko upravljanje kućom, DES klijenti su počeli da zahtevaju iPad aplikaciju za upravljanje njihovim Crestron kućama. DES je već bio u razvoju aplikacije koja bi mogla da omogući sve neophodne karakteristike koje vlasnik kuće očekuje od automatskog kućnog sistema, što podrazumeva upravljanje svetlima i termostatima pomoću iPhone i iPad. Fleksibilnost Crestron otvorene platforme je omogućila DES-u da razvije idealnu korisničku aplikaciju i maksimizira iskustvo klijenta kroz intuitivnu grafiku i navigacioni alat.

ipad kontrolisana kuca kancelarija automatika rs

 
 “Crestron obezbeđuje mnogo veći tool box za rad korisnika,” kaže DES direktor poslovnog razvoja, Kevin Lambidonis. Ubrzo nakon toga, HomeSuite je lansiran i razvijen u okviru nove luksuzne kuće.

 Okarakterisana drag & drop funkcionalnostima na interfejsu zasnovanom na ravni sprata, aplikacija kontroliše audio, HVAC, osvetljenje, pejdžer, bezbednost i nadzor. HomeSuite obezbeđuje klijentu sličan izgled i osećaj duž svih upravljačkih uređaja.

 Novi vlasnici kuća su uživali u svom Crestron sistemu mesecima i nisu želeli da uče potpuno novi operetivni sistem koji podrazumeva kontrolu pomoću iPad-a.

Audio

 Zahvaljujući iPad-u, audio kontrolne karakteristike obezbeñuju pristup bilo kom distributivnom centru u prostoriji. Vlasnik kuće jednostavno prebaci izvornu ikonu u prostoriju i onda kontroliše muzički sadržaj. Sa duplim dodirom, muzika može da se pušta u čitavoj kući. Svaka od zona ima zasebne kontrole za jačinu, zvuk i selekciju izvora.

ipad kontrolisana kuca audio automatika rs

Osvetljenje

 Program za kontrolu osvetljenja dopušta vlasniku kuće da vidi svako osvetljenje na ravni sprata. Jednom odabrana, slika osvetljenja prostorije se pojavljuje na ekranu i vrši upravljanje svetlima i ventilatorima. Kotrljajući slajder omogućava precizno zamračenje bilo kog svetla.

ipad kontrolisana kuca osvetljenje automatika rs

HVAC

 Glavna HVAC stranica pokazuje snimak temperature u okviru svake zone za grejanje i hlađenje. Informacije o lokalnom vremenu su prikazane sa strane, tako da vlasnik kuće može da podesi i rasporedi temperaturska podešavanja u zavisnosti od vremenske prognoze. Funkcije koriste on0screen termostat sa slajderima za podešavanje toplote, AC i vlažnosti na željene vrednosti.

ipad kontrolisana kuca hvac automatika rs

Interfon i pejdžer

 Koristeći ugrađeni iPad mikrofon, vlasnik kuće može da kontaktira pomoću pejdžera bilo koju zonu audio sistema koji je rasporeñen u više prostorija, tako što je poruka prosleđena do zvučnika u prostorijama. Interfon koristi bilo koji uređaj sa SIP klijentom u okviru mreže kuće uključujući iPad ka iPad-u, iPad ka Crestron ekranu na dodir, iPad ka vratima ili kapiji ili iPad ka telefonu za dvosmernu komunikaciju.

Bezbednost

 Bezbednosne funkcije omogućavaju grafički pregled svakog bezbedonosnog uređaja na mreži uključujući kontakte prozora i vrata, senzore za pokret, detektore dima i mnogo toga drugog. Korisnik može da naoruža i razoruža sistem, prima obaveštenja ukoliko je sistem pokrenut i da pogleda tekući video kamera za nadzor u realnom vremenu. Na primer, kada postoji isporuka i klijent nije kod kuće, iPad prima audio poruku o tome. Vlasnik kuće može da pogleda bezbedonosnu kameru kako bi video ko je na kapiji i da otvori kapiju kako bi dozvolio da paket bude isporučen. Drugi pritisak na dugme zatvara kapiju i pruža bezbednost kući, sve to zahvaljujući vlasnikovom iPad-u.

 DVR sistema nadzora omogućava da se naprave snimci i da oni budu uskladišteni za kasniju upotrebu. HomeSuite dopušta vlasniku kuće da napravi snimke i uskladišti ih lokalno u iPad foto album, bilo da se vlasnik nalazi u kući ili van nje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.