honeywell vesti naslovna woi serija automatika.rs
honeywell  vesti naslovna woi serija automatika.rsHoneywell je tržištu ponudio bežične industrijske prekidače i tastere, WOI Serije, namenjene industriji i proizvođačima opreme. WOI serija je bazirana na Limitless programu tastera i prekidača kao i prijemnika sa dodatkom novog interfejsa u kvalitetnom industrijskom kućištu. WOI serija tastera i prekidača dizajnirana je za široki opseg potreba i želja kupaca. 

 Ovi industrijski prekidači i tasteri dizajnirani su za bežično uključivanje i isključivanje različitih tipova uređaja (pumpa, motora, transportera i drugih industrijskih uređaja), otvaranje sigurnosnih vrata i kapija ili davanje obaveštenja na udaljene lokacije. WOI serija može da se koristi u industriji i za obaveštenje odgovarajućih odeljenja u kompaniji o kvalitetu dobijenog proizvoda, stanju mašina, potrebnim količinama materijala i ostalim relevantnim pitanjima za proizvodnju.

 Kupac može izabrati neki od 22mm do 40mm rotacioni prekidač, običan prekidač, taster ili STOP-pečurka taster. Po želji kupca se takođe mogu kombinovati i ostali Honeywell tasteri i prekidači. Ovi uređaji sa ostatkom industrijske opreme komuniciraju pomoću Limitless prijemnika na koje se povezuju PLC ulazi ili relejni izlazi i na taj način ostvaruju direktnu vezu sa procesom koji se kontroliše.

 Limitless bežična mreža je lako za korišćenje i ekonomski isplativo rešenje za sve kojima je potrebna pouzdana bežična komunikacija. Uključuje WDRR prijemnike koji se montiraju na Din šinu, WPMM monitore i različite bežične granične prekidače. Za komunikaciju se koristi WPAN protocol koji obezbeđuje domet do 305m i produžava životni vek baterije koristeći naprednu tehnologiju upravljanja napajanjem.

limitess woi honeywell bezicni tasteri prekidaci interfejs automatika WOI serija je posebno pogodna za daljinsku kontrolu tamo gde nije fizički moguće postaviti provodnike ili to nije ekonomski isplativo. Takođe treba imati na umu i smanjenje troškova koje ovi proizvodi nude u smislu manjeg ožičavanja (provodnici, klemišta, montaža), mogućnost promene pozicije istih, kao i lakšeg servisa i remonta mašina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.