lenox_logo_naslovna_automatika.rs.jpg
lenox_logo_naslovna_automatika.rs.jpgPrenosna kamera za dijagnosticiranje peći, kompanije Lenox Instrument, obezbeđuje jednostavno i ekonomično sredstvo za postizanje monitoringa u realnom vremenu i sa videom u boji, i digitalnog zapisa sagorevanja i kontrole procesa u visokotemperaturnim pećima. Sa ovim mobilnim sistemom, operateri mogu da koriste jedan uređaj za dijagnostiku ili monitoring i snimanje nekoliko pojedinačnih peći koristeći bilo koje dostupno 3,5 inčno (89 mm) otvaranje blende.
 

    lenox_portable_furnace_camera_diagnostic_automatika.rs.jpg
   Sistem prenosne visokotemperaturne kamere pruža inženjerima i operaterima jasne slike visoke rezolucije topljivih peći, vatrostalnih stanja, i materijalnog poravnanja i kretanja vazduha unutar njih, kretanja ognjišta, potiskivača peći, a takođe i slike rotacionog ognjišta, žarenja i drugih termičkih obrada peći koje se vrše u industriji čelika i metalnoj industriji.
 
   Prenosna kamera za dijagnosticiranje je u potpunosti samostalna, sastoji se od sistema za filtriranje vazduha i energije, creva za vodu, i 8-inčnog CCD kolor monitora upakovanog u trajno kućište sa drškom na uvlačenje i točkičima. Kućište kamere je od nerđajućeg čelika i koristi čelični trostruki zid laminarnog protoka za efikasno vodeno hlađenje kao zaštitu CCD kolor kamere, i integrisanu malu potrošnju vazduha za održavanje sočiva čistim, što omogućava produžen rad u okruženjima sa temperaturama i do 1927 ° C (3500 ° F). Štit od  toplotnog zračenja i mini-digitalni video rekorder sa uključenim LCD ekranom su dostupni kao opcije.
 
  Svaka Lenox kamera za peći je isprojektovana, proizvedena u SAD i servisirana u prostorijama kompanije Lenox Instrument, i podržana sa dvogodišnjom garancijom od strane vodeće industrije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.