NeuroXL Classifier

NeuroXL ClassifierOLSOFT je objavio Neuro XL klasifikator v3.0.1, add-in za MS Exel koji služi za klasifikaciju podataka. Na raspolaganju je pet „transmition“ funkcija: Threshold, Hyperbolic tangent, Zero-based log-sigmoid, Log-sigmoid i Bipolar sigmoid. Moguće je čak sačuvati treniranu mrežu da bi je kasmije ponovo koristili.

NeuroXL Classifier je add-in koji je napravljen sa ciljem da pomogne ekspertima u prikupljanju i obradi podataka. Sadrži kompleksnost procesa neuralnih mreža obezbeđujući korisnicima jednostavno grafičko i statičko tumačenje rezultata. NeuroXL Classifier koristi jedino proverene  algoritme, i jednostavno se integriše u Microsoft Excel.

Neuralne mreže su dokazane kao široko korišćene tehnologije za rešavanje složenih problema klasifikacije. Modelovane prema ljudskom mozgu, predtavljaju mrežu nezavisnih procesora koji, promenom svojih veza (treniranjem), uče rešenje problema. NeuroXL Classifier je software koji implementira samo-organizujuću neuralnu mrežu, koja izvršava kategorizaciju učeći trendove i veze u datim podatcima.

NeuroXL Classifier je moćan, jednostavan za upotrebu i pristupačan za složene klasifikacije jednostavnih i složenih podataka. Koristeći poslednja dostignuća veštačke inteligencije i neuralnih mreža, obezbeđuje preciznu i brzu klasifikaciju. Dizajniran kao add-on za Microsoft Excel, jednostavan je za učenje i korišćenje i ne zahteva dodatne ulazne ili izlazne podatke. NeuroXL Classifier se može primeniti u numeričkim disciplinama, uključujući finansije, poslovanja, medicinu itd.

Sposobnosti NeuroXL Classifier-a da operiše sa brojkama, često ponovljivim promenljivama čini ga veoma upotrebljivim za klasifikaciju podataka sa berze. Na primer, trgovac želi da sortira hartije od vrednosti za: kupovinu, čuvanje ili prodaju u zavisnosti od istorijskih podataka.

Potpuno funkcionalna demo verzija se može naći na http://www.neuroxl.com/download.htm. Zahteva Microsoft Excel 97 ili noviji. Cena NeuroXL Classifier-a je 79.95$ i može se kupiti na adresi http://www.neuroxl.com/order.htm.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.