naslovna sinamics s120 siemens automatika.rs
naslovna sinamics s120 siemens automatika.rsThe Siemens Drive Technologies“ je upravo proizveo i isporučio milioniti Sinamics S120 frekventni pretvarač. Modularni pogonski sistem Sinamics porodice kombinuje preciznost i produktivnost sa visokim stepenom fleksibilnosti i kao takav koristi se u različitim aplikacijama za kontrolu kretanja u svim sektorima industrije. Ova kompanija proizvodi Sinamics S120 od 2004. godine.

 Milioniti je proizveden u Erlangen-u u Nemačkoj i isporučen kompaniji „Brückner Group“, lideru u proizvodnji visoko-kvalitetne plastike na svetskom tržištu, sa sedištem u Siegsdorf-u u Bavariji. „Izuzetno smo ponosni na ono što smo postigli koristeći Sinamics S120 u poslednjih nekoliko godina. Proizvodnja i isporuka milionitog S120 pokazuje da je naš proizvod postao jedan od stubova kontrole kretanja u industriji“, prokomentarisao je Rainer Brehm, Menadžer za deo upravljanja kretanjem u „Siemens Drive Technologies“.
sinamics s120 siemens automatika.rs Istorija sistema za upravljanje kretanjem može se pratiti unazad do početka ovog veka, kada je Siemens počeo da kombinuje već postojeće sisteme Simodrive i Simovert Masterdrives u jednoj proizvodnoj liniji. Današnji Sinamics S120 dostupan je u različitim veličinama kućišta, lako se konfiguriše, karakteriše ga dobra dinamika, brzi odziv i visoka preciznost. Sve ove karakteristike ovog proizvoda rezultiraju, kraćem potrebnom vremenu projekta i povećanjem produktivnosti. Na osnovu sveobuhvatnog seta integrisanih bezbedonosnih funkcija, sa minimalnim izdacima, mogu se implementirati moćni sigurnosni sistemi kompatibilni sa važećim standardima. Ovaj modularni sistem za upravljanje kretanjem može kontrolisati jednu ili više osa u najrazličitijim aplikacijama, koristeći najnovija rešenja u toj oblasti. U veoma kompaktnom kućištu smešten je regulator snage od 1,6 do 107 kW. Inače nude se i rešenja kojima je moguće kontrolisati pogone u rasponu od 0,12 do 4500 kW.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.