tatsoft_logo_naslovna_automatika.rs.jpg
tatsoft_logo_naslovna_automatika.rs.jpgTatsoft  je predstavio FactoryStudio za iPad i iPhone, mobilnu klijentsku aplikaciju za Apple-ove iPad i iPhone uređaje koja je integrisana sa Microsoft .NET Framework-om. Aplikacija, radeći normalno pod Apple iOS, omogućava pravo mobilno računarstvo Tatsoft klijentima u industrijskoj automatizaciji, proizvodnji, energetici, industriji nafte i gasa, privredi, automatizaciji u zgradama, farmaceutskim i data centrima i širokom spektru drugih industrija.
 

    
  Kada je vezan sa Tatsoft FactoryStudio konfiguracijom okruženja, radeći na računarima sa .NET Framework-om, korisnik ima intuitivni Windows Presentation Foundation (WPF) dizajnerski alat, koji omogućava kreiranje potpuno funkcionalno prilagođenih grafičkih prikaza, tabelarnih prikaza podataka, trend grafikona i dijagrama, kao i izveštaja i KPI-ova. Tako korisnički definisana projektna aplikacija pruža i predstavlja podatke i poslovne informacije iz različitih izvora, u realnom vremenu na bogatim dinamičkim grafikonima na računarima, web klijentima, iPad i iPhone uređajima.

tatsoft_factorystudio_automatika.rs.jpg

  Korisnici, kreirajući aplikaciju mogu da iskoriste FactoryStudio funkcije za laku saradnju, gde distribuiran tim inženjera, koristeći Tatsoft softver kao uslužnu (SaaS) mogućnost, mogu bezbedno da dele konfiguracije projekta i posao, kao i informacije, sa inženjerima i analitičarima iz drugih lokacija u njihovoj kompaniji, ili drugim kompanijama istovremeno ukoliko je potrebno.

  Tatsoft FactoryStudio je potpuno funkcionalan, 100% kontrolisani kod, .NET SCADA / HMI / PIMS sistem, sa WPF grafikama, alarmima, događajima, .NET-skript jezicima, izveštavanjem, istorijom, prikupljanjem podataka, integrisan sa SQL bazama podataka, SQL Server-om, Oracle-om, Sybase-om, Informix-om, OSIsoft PI-om, i eksternim korporativnim aplikacijama.

  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.