sae-institute belgrade trailorgin app automatika.rsMladi i uspešni momci Branimir Rakić, Tomažom Levak i Žiga Drev, osvojili su glavnu nagradu na Belgrade Venture Forumu 2014. Oni su prezentovali svoju startup-aplikaciju OriginTrail, koja predstavlja sistem sledljivosti hrane za mlečne i mesne proizvode. Aplikacija OriginTaril prati put hrane od farme do viljuške, od najjednostavnijih proizvoda, pa do veoma kompleksnih kao što su mleko i sirevi.
 Tomaž Levak kaže da je glavna vrednost koji će dobiti kupci aplikacije upravo diferencijacija na tržištu onih kompanija koji žele da uspostave svoj standard i pokažu da je njihov proizvod proverenog porekla.

 Iza aplikacije stoji srpsko-slovenački tim prijatelja, koji se poznaju već 10 godina i zajedno rade uz podršku ljubljanskog univerzitetskog inkubatora i inkubatora Gnezdo u Beogradu.

 Branimir Rakić je ujedno i predavač na WEB katedri SAE Instituta, gde ima prilike da u radu sa studentima prenosi svoje znanje i motivaciju na druge mlade ljude koji žele da krenu sličnim putem. U video snimku koji sledi, Branimir deli svoja iskustva, ideje i buduće planove.


sae-institute beograd automatika.rs
Osoba za kontakt:

Nina Miloš

+381642405449
n.mlos@sae.edu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.