KUKA predstavlja kompaktan, kvalitetan kontroler sa malom potrošnjom energije: KUKA KR C5 kontroler nudi mogućnosti za uštedu prostora, pruža visoko efikasne performanse i istovremeno štedi resurse. Na ovaj način se može neprimetno integrisati u heterogene krajolike automatizacije, a skoro sve aplikacije sa KR C4 su ponovo podržane – za više aplikacija sa maksimalnom isplativošću.

 Maksimalne performanse, povezanost i fleksibilnost – KR C5 se neprimetno integriše u postojeću infrastrukturu i odmah donosi dodatnu vrednost efikasnijim performansama u svim oblastima primene.

Prednosti industrijskog robotskog kontrolera KR C5:

Kompatibilnost – Trenutni sistemski softver je funkcionalno kompatibilan sa KR C4 i ima identične softverske aplikacije i tehnologije.

Razne opcije upravljanja – Širok spektar opcija i mogućnosti hardverskog proširenja, npr. razne IO i komunikacione opcije za najrazličitije koncepte sistema.

Niski zahtevi za obukom – Jednostavna integracija u upravljačke ormare, kao i dostupnost operativno dokazanih sistemskih softvera omogućavaju brzo puštanje u rad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.