naslovna vesti srbija slovenija seminari lab view vesti ni online national instruments akvizicija podataka automatika.rs
naslovna vesti srbija slovenija seminari lab view vesti ni online national instruments akvizicija podataka automatika.rsNational Instruments je predstavio Automated Test Outlook 2013, koji je nastao kao rezultat istraživanja najnovijih tehnologija i metodologija za testiranje i merenja. Izveštaj ispituje trendove koji utiču na industrije kao što su avijacija i odbrana, automobilska industrija, potrošačka elektronika, poluprovodnici, telekomunikacije i transport. Inženjeri i menadžeri mogu da koriste ove izveštaje kako bi stekli prednost u smislu najnovijih strategija i najbolje prakse za optimizaciju bilo koje organizacije za testiranje.

 Istaknute novine:

  • Automated Test Outlook 2013 ispituje najnovije poslovne strategije, arhitekture, računarstvo, softver i U/I, utičući na sadašnje i buduće elektronske industrije.
  • NI se oslanja na decenije iskustva u automatskom testiranju kako bi predvideo trendove na bazi internog iskustva, poslovnih veza i istraživanja saradnika.
 Automated Test Outlook 2013 pokriva sledeće trendove:
  • Ekonomiju testiranja: Novi modeli investiranja navode odeljenja za testiranje da ponovo razmisle o načinu na koji mere uspeh.
  • Velike količine podataka: Industrijski lideri jačaju IT infrastrukture i analitičke alate kako bi doneli brže odluke vezane za testiranje podataka.
  • Softverski bazirani ekosistemi: Ekosistemi bazirani na softveru u mnogome utiču na vrednost dobijenu od automatskih test sistema.
  • Testiranje kvaliteta softvera: Inženjeri koriste najbolja iskustva iz razvoja softvera kako bi obezbedili pouzdanost test sistema za kompleksne sisteme.
  • Murov zakon zadovoljava RF: Nove tehnologije i intrumentacija poboljšavaju performanse i obaraju cenu RF opreme za testiranje.
 Automated Test Outlook se zasniva na informacijama koje potiču iz akademskih i industrijskih istraživanja, korisničkih foruma i anketa, poslovne inteligencije i pregleda korisničkih predloga. Sa ovim podacima kao osnovnim informacijama, generisani izveštaji daju široku reprezentaciju sledeće generacije trendova koji dostižu poslovne i tehničke izazove u testiranju i merenju.

 Kako biste videli Automated Test Outlook 2013, molimo posetite sledeći link: http://www.ni.com/ato


National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.
labview ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg
 
 
Kosovelova ulica 15,

3000 Celje, Slovenija

 
Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail:  ni.serbia@ni.com 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.