advantech naslovna automatika.rs
advantech naslovna automatika.rsAdvantech-ova Industrial Automation Group najavljuje podršku za Microsoft Windows 8. Nekoliko snažnih funkcija je dodato u ovom izdanju, uključujući Natural User Interface (NUI), cloud povezivanja, Windows-to-Go, i Secure Boot. Windows 8 daje moć različitim vrstama uređaja sa naprednim tehnologijama koje pružaju vrhunska korisnička iskustva – i to sve na temeljnoj i sigurnijoj platformi.
 

advantec podrska windowsu 8 automatika.rs
 Advantech nudi kompletnu proizvodnu postavu koja u potpunosti podržava Windows 8. Primena Microsoft Windows Embedded softverskih proizvoda na Advantech platformi nudi najefikasniju podršku ugrađenoj računarskoj zajednici, u scenarijima kao što su monitoring životne sredine i upravljanja objektom, snagom i energijom, mašinama za automatizaciju i automatizacijom u zgradama.

 Windows 8 je savršen za računare koji imaju samo miš i tastaturu, za one sa ekranom osetljivim na dodir, kao i za one kod kojih se koristi sve to. Novi “Start Screen” je sličan Windows familiji operativnih sistema za mobilne telefone i uključuje i aplikacijske pločice. Start meni je zamenjen početnim ekranom i aktivira se Windows tasterom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.