robotWare machine tending automatika.rs
robotWare machine tending automatika.rsNovi softver zasniva se na velikom ABB-ovom iskustvu kako bi programiranje zadataka nadgledanja mašine učinilo lakšim, bržim i fleksibilnijim nego ikad – štedeći i novac i vreme. Sa više od 30.000 robota za nadgledanje mašina instaliranih od 1970-te, ABB-ove decenije iskustva su kulminirale u remontovanom sistemu softvera za robotsko nadgledanje mašina. Za sve procese, počevši od izlivanja tečnog metala u kalup do ubrizgavanja pod visokim pritiskom u kalupe i obrade, paket donosi svetsku klasu u fleksibilnosti i lakoći upotrebe.
 

 Zajedno, novi PS-zasnovan RobotStudio Machine Tending PowerPac i novi upravljački zasnovan RobotWare Machine Tending softver omogućavaju da simulacija, validacija i optimizacija budu završene u 3D virtuelnom svetu, a zatim prebačene direktno u realan svet. Sve od vremena objave do mogućnosti obrade na potencijalne rizike za sudare može biti simulirano virtuelno pre nego što se naprave skupe greške u fabričkoj hali.
 Machine tending PowerPac automatika.rs
 RobotStudio Machine Tending PowerPac – add-on za RobotStudio, ABB-ov veoma jednostavan alat za programiranja, pruža platformu za brzo i jednostavno kreiranje i uređivanje mašinskih robotskih ćelija u 3D virtuelnom okruženju. Sa bibliotekom zajedničkih hvataljki i tipova stanica i ugrađenom podrškom za većinu mašina i perifernu opremu – pokretanje ćelije u pogon u virtuelnom svetu je lako. Pored toga, bezbednost je pojednostavljena sa mogućnošću definisanja sigurnih pokreta početnog položaja u virtuelnom okruženju.
 
 RobotWare Machine Tending je dizajniran da bude efikasan, samostalni, upravljački zasnovan, programiran, konfiguracijski i operacioni alat, ali je takođe čvrsto integrisan sa RobotStudio Machine Tending PowerPac. Intuitivan i prilagodljiv grafički korisnički interfejs omogućava lako praćenje proizvodnje i upravljanje, kao i automatski program i delimično selektovanje. Iako je interfejs dizajniran tako da i manje obučeno osoblje može upravljati većinom uobičajenih zadataka, softver takođe omogućava neograničen pristup moćnim RAPID alatima kodiranja za naprednije korisnike.
 
 Korisnici ABB–ovog sistema za nadgledanje mašina takođe imaju sve prednosti ABB-ovog Robot Care programa, uključujući i Remote Service tehnologije, koje omogućavaju daljinski pristup sistemu za praćenje proizvodnje, brze dijagnostike i predvidljivog održavanja.
 
 Svi ABB Robotics proizvodi su u potpunosti podržani od strane ABB Robotics globalne prodaje i usluge organizovane u 53 zemlje i na više od 100 lokacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.