naslovna androidhome_okruzenje_kucna_automatizacija_smart_house_pametne_kuce_automatika.rs.png
naslovna androidhome_okruzenje_kucna_automatizacija_smart_house_pametne_kuce_automatika.rs.pngIstraživanje sprovedeno od strane ON World-a u sektoru kućne automatizacije zaključuje da sve više i više potrošača prihvata cloud servise ponuđene od strane ADT-a, Comcast-a, Rogers-a, Verizon-a, i Vivint-a koji omogućavaju naprednu bezbednost, kontrolu osvetljenja, upravljanje energijom, kao i celokupnu automatizaciju kuće.

 “Postoji gotovo onoliko načina za pružanje usluga pametne kuće koliko ima i varijacija sistema pametne kuće. Širokopojasni i bezbedonosni servisni provajderi su tu da prvi ponude rešenja za masovno tržište, i primećujemo preuzimanje primata u ponudama za kablovsku TV, mobilne, i maloprodajne kanale”, izjavila je Mareca Hatler, direktorka ON World-a.
 Kompanije širom sveta sve više ulažu u rešenja za kućne automatizaciju. Na primer, nemačko RWE tržište uradi-sam sistema pametnih kuća zasnovano na IPv6 i Verizon nudi nedavno uveden servis samo-monitoringa za manje od 10 dolara mesečno. Ove i druge karakteristike ukazuju na konkurentne cene i asortiman proizvoda na današnjem tržištu. ON World takođe ističe da “Google-ov open source Android@Home pruža još jedan vid kreiranja sledeće generacije, mobilno orijentisanih Smart Home rešenja kao što su LED sijalice sa omogućenom komunikacijom koje je razvila Lighting Science Group “.
 Prema ON World izveštaju, 38 miliona domaćinstava širom sveta imaće sistem pametne kuće u naredne četiri godine.

androidhome okruzenje_kucna_automatizacija_smart_house_pametne_kuce_automatika.rs 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.