DoorBot iphone android tablet sigurnosna brava automatika.rsDoorBot je Wi-Fi zvono sa integrisanom infrared CCTV kamerom. Uređaj je kompaktibilan sa iOS i Android smart telefonima i tabletima,  a može se sinhronizovati i sa više uređaja. Uređaj se napaja sa četiri AA baterije koje mogu da traju do godinu dana pri standardnom korišćenju. Ukoliko sada poručite ovaj uređaj, cena je 169 dolara i isporuku možete očekivati kroz pola godine.

 Kao bi DoorBot funkcionisao potrebno je da instalirate njegovu aplikaciju na svom smarphonu ili tabletu. Može se reći da ovaj uređaj donosi Vaša ulazna vrata gde god da ste. Ukoliko niste kući, a imate posetioca na vratima, otvara se pomenuta aplikacija i Vi možete da razgovarate sa njim, dok u drugom slučaju da mu otvorite vrata ukoliko ste na nekom višem spratu kuće.

Ideja za izradu ovog uređaja je protekla iz istražavanja koje pokazuje da se 91% ljudi ne odvaja dalje od 3m od svog telefona tokom celih 24 časa. To nam pokazuje da je mobilni telefon savršen uređaj za praćenje ulaznih vrata. Još jedan od primera gde je dobro došao ovaj uređaj je ukoliko imamo nepoznatog posetioca ispred vrata, sa DoorBot, možemo da mu odamo osećaj da Vaš dom nije prazan.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.